9.1.13

Januardage


Måske er det bare sådan januar er? At dagene bare flyver afsted, sygdom på matriklen og træghed med at starte hverdagen op igen. Heldigvis har der også været tid til god kaffe mens der har været sygepasning. Og så har vi fået snydekager i dag.

Konceptet fandt jeg på da Agnes fik konstateret fødevareallergi overfor mælk og æg. Digestives med glasur og krymmel kan sagtens gå for at være en hindbærsnitte-wannabe og snydekagerne er altså også et hit hos alle andre børn, så til lækkersult og børneselskab skulle I prøve det. :)

Nu betyder januar heldigvis også udsalg. Denne gang er har jeg ryddet hylderne hos Milk Copenhagen, da der i går startede 70% udsalg. Nu er det kun pigetøjet jeg kigger på, men jeg synes det er virkelig fint designmæssigt og så er der rigtig god kvalitet for billige penge. What's not to like? Jeg ved ikke hvor meget der er tilbage, men kig derind... Jeg glæder mig i hvert fald til uge 3, hvor pakkeposten får travlt.

11 kommentarer:

 1. Sikke nogle flotte billeder og idéen med digestives, den hapser jeg :) Tak for udsalgstippet - kigger forbi... Kh Anita

  SvarSlet
 2. jeg har også været på besøg hos MILK! Fantastisk fedt tøj.... desværre fik jeg ikke alt det jeg havde bestilt, øv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv. Der røg også noget ud af min kurv mens jeg shoppede, så jeg skyndte mig at betale uden alt for mange overvejelser. :)

   Slet
 3. Ej, det var altså en super idé, jeg ville blive vældig glad for sådan en snyde kage, så en slags snyde hindbærsnitte, for man kunne vel lægge to sammen med syltestads imellem. Elsker hindbær snitter, det er bare for sjældent jeg får taget mig sammen til at bage dem. Rigtig god udsalgs tur og tusind tak for kage tippet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror absolut man kan snyde helt igennem. Det har jeg også overvejet mange gange. :)

   Slet
  2. PS: Alternativt så har jeg faktisk også set flere lave cirkler af tørdej fra hindbærsnitter. Så kan man gemme dem i en kagedåse og lægge dem sammen når lækkersulten opstår. Jeg kan nemlig ikke gennemskue om det bliver alt for kompakt med to lag digestive?

   Slet
 4. Jeg har også shoppet anden runde hos Milk - elsker tøjet og priserne derinde..;)
  Dejligt kagetips...

  SvarSlet
  Svar
  1. Til de priser er man jo næsten nødt til det. ;)

   Jeg tror bestemt pigerne vil kunne lide en snydekage.

   Slet
 5. Hejsa
  Sidder og putter sager i kuverter men kan altså ikke finde din adresse!
  Hilsen Gaia

  SvarSlet