23.1.13

Pigeflok
I tiden op til jul kom en større pigeflok på 12 til verden, som allerede så småt er ved at blive spredt for alle vinde. Flere af dem er adopteret af Ingrid og Agnes, nogle er givet som gaver og et par stykker var syet til Lisbeths piger som del af nissegaven.

Alle pigerne er ganske unikke, da fronten er forskellig og der på bagsiden er nøje udvalgt et matchende liberty print. De er fyldt med det blødeste bamsefyld, en lille nussestrop i koral og bjælden indeni gør den velegnet som rangle til de mindste, eller så dukkerne kan tale sammen.

Selve idéen med at lave dukkerne er ikke unik, og første gang jeg så dem var vist hos Lone. Jeg har bare givet mit eget lille twist og syet en bjælde indeni. Nu da jeg lavede rigeligt, så har jeg lagt et par stykker til salg lige her.

23 kommentarer:

 1. De er fine! Og helt rart at se et close uo af stoffet, som ikke er så blankt og syntetisk som jeg altid har troet når jeg har set den slags print-dukker rundt omkring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er rigtig fint og helt mat stoffet. Ikke noget shiny syntetisk dér. :)

   Slet
 2. Hvem, der bare havde piger i familien..

  SvarSlet
 3. De er bare så utrolig fine! De vil nok gøre mange små (og store) pigehjerter glade (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det håber jeg da. Et par af dukkerne er i hvert fald adopteret herhjemme.

   Slet
 4. Åh de er så smukke! Og så gennemført med liberty stoffet, kan godt forstå de er populære!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er netop kombinationen med liberty som også hitter hos mig. :)

   Slet
 5. Hvor er de bare helt vildt fiiine, Maiken! Har du selv tegnet de søde piger, eller hvordan?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette. Du må sige til hvis I skal adoptere nogle. Nej, så fint tror jeg ikke jeg kunne tegne. Fronten er lavet med trykt stof.

   Slet
 6. Vildt kære!! Hvor er stoffet fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fra Stof og stil. Baggrundsfarven chancerer lidt i råhvide/gyldne nuancer, hvilket drillede lidt da jeg ledte efter stoffet. På en eller anden mærkelig måde ser det helt anderledes ud på rullen. Jeg kan sms et billede af det store stofstykke, så du bedre kan lede efter det i S&S, hvis du gerne vil det?

   Slet
 7. Jeg har også lavet en til Carla (overhovedet ikke så fin som din) og skal have lavet en flok mere. Jeg måtte bare have stoffet med hjem da jeg var i Stof & Stil sidste gang:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også oplagt at lave en helt pigeflok af det fine stof. :)

   (jeg synes altså du undervurderer dig selv kreativt Christina. :))

   Slet
 8. Jeg faldt også over stoffet på mit sidste besøg i S&S og måtte lige have et stykke med hjem, så jeg også kan prøve kræfter med de små dukker. Det er en vildt cool udgave du har lavet med nussestrop og mærke :-) I love it!
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Line. Det var sødt sagt. :)

   God syning...

   Slet
 9. Let me know if you ever want to swap one :)

  SvarSlet
 10. De er bare så kære og vores vækker rigtig stor lykke, specielt hos Augusta :o) Det var smart med den lille klokke indeni :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg rigtig glad for at høre, Lisbeth. Børn er så taknemmelige at lave noget til og det er skønt når tingene bidrager til god leg. Det er den største belønning ved at være kreativ.

   Jeg synes det er rigtig hyggeligt at der er lidt lyd i dem, og så er de jo også anvendelige som rangler, når der er en klokke i. :)

   Slet