13.1.13

Bolig opgraderingJeg tror helt sikkert I kan nikke genkendende til, at det virkelig føles godt at få taget hul på de boligmæssige sorte pletter og endelig få noget af det som man ønsker sig. Det meste af 2012 har jeg kigget langt efter den smukke Stendig kalender efter jeg så den hos Ninna. Men det giver jo ikke så meget mening at få sådan en kalender midt på året, så jeg var enormt glad for at få den i julegave. Den pynter gevaldigt på vores tomme væg i køkkenet og jeg elsker det grafiske udtryk!

Siden kontoret blev inddraget til børneværelse for et år siden har vi haft ting her og der og alle vegne. Det tager bare enormt lang tid at få på plads, når der ikke rigtig er andre steder at rykke tingene hen. Så selvom jeg købte det fineste teak skrivebord til stuen, så er det ikke kommet rigtigt på plads. Men med de nyindkøbte Hay æsker og en teak hylde er det absolut et skridt i den rigtige retning.

Med hjælp fra min mor lykkedes det efter lang tid at opstøve en fin gammel teakhylde med messing ophæng. Så i dag har jeg brugt masser af knofedt, brasso, slibepapir og teakolie er den blevet virkelig fin. Når det kommer til håndværksmæssig kunnen er vi totalt ligestillet herhjemme, så jeg har bakset med boremaskine, hammer og så videre i eftermiddag og nu hænger både hylde og skyen så fint over skrivebordet. For at komme helt i mål mangler jeg stadig at trylle plads til de sidste ting, som står under bordet, så jeg venter lige lidt med billeder af det. :)


25 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin den kalender.
  Hvor er den købt? Og pris?
  Vh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har også været på min ønskeliste længe! Kalenderen kan købes for 500 kroner hos Politiken Plus, som er eneforhandler på den. Er man så heldig at have abonnement, så er den lidt billigere, men så heldig er jeg ikke.

   Du kan købe den her: http://plus.politiken.dk/BOLIG/Design/Stendig_Kalender_2013(22680).aspx

   Slet
 2. Tak:)
  Kan dog ikke trykke på linket:)

  SvarSlet
 3. Svar
  1. Det kommer der i morgen, men bare af noget andet. ;-)

   Slet
 4. Lækre sager, det kan da vist kun blive godt! Elsker den fine teakhylde...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.:-) Er også vild med den og glad for endelig at have fået en efter at have ønsket mig en næsten et helt år.

   Metallet var helt sort, så jeg er imponeret over at det lykkedes at pudse den op. :-)

   Slet
 5. Har du fået nyt kamera? Synes jeg kan spore en ændring i billederne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, desværre ikke endnu. Jeg har ikke sparet nok sammen, så jeg nøjes med at øve mig på det grej jeg har. Og så har jeg været nødt til at køre billederne igennem picmonkey også efter Picasa, da jeg ellers ikke kunne lave billeder i det rigtige store format. Så lige nu bliver billederne nærmest dobbeltredigeret, så det tager noget længere tid pt. at lave et indlæg.

   Men tak for kompliment tror jeg nok? :-)

   Slet
  2. Det var en kompliment, jeg synes, at der var større dybdeskarphed end der plejer. Så der fik du snydt mig ;)

   Slet
  3. Jamen tak.:-) Bruger også en funktion for øget skarphed i picmonkey, som ikke er i Picasa. :)

   Men spejlrefleks står altså højt på ønskelisten...

   Slet
 6. Uhh det ser fint ud :) meget meget fin hylde synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er jeg også meget glad for.:)

   Slet
 7. Det ser rigtigt fint og spændende ud.. :) Er også vild med de kasser... Kender godt det med at man har lyst til at opgradere. Tit tager det lang tid at tage sig sammen... :)
  Glæder mig til at se mere... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hay æskerne har jeg også kigget langt efter længe. :)

   Vi trænger til opgradering mange steder, men her kan det altså godt knibe med faktisk at få det gjort OG have finansiering til at opfylde drømmene. Så det bliver bare til små skridt. :)

   Slet
 8. Ja den er skøn den kalender.. Vi har ikke lige plads til den nogle steder. Hay er også altid godt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror såmænd der er en eneste ting i Hays sortiment jeg ikke kan lide. ;)

   Vores problem er nok nærmere at der er for mange tomme vægge, og det kniber med at få besluttet/råd til hvad der skal op. Der er du til gengæld rigtig god til at finde fine prints. :)

   Slet
 9. Lækre ting - er helt vild med kalenderen, men vi har desværre ikke vægplads nok og æskerne står på min fødsesldagsønskeliste... Kh Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også kalenderen er så markant at den kræver nok plads. Og det havde vi heldigvis. :)

   Det svære med Hay æskerne er i virkeligheden at beslutte sig for hvilke det skal være, for de er så fine alle sammen. De var også på min julegave ønskeliste, men ønsket endte jeg selv med at indfri. ;)

   Slet
  2. Det med at indfri ønskerne selv, kender jeg også godt :)

   Slet
  3. Jamen, det kan jo en gang imellem også være nødvendigt. ;)

   Slet
 10. Dejligt med de flotte ting til jeres bolig! Den hylde er bare så flot, sejt arbejde du har haft gang i der! Glæder mig til at se mere, ha en skøn uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt med fornyelse. Jeg er også enormt imponeret over hvor blank og fin hylden kunne blive med lidt knofedt. Den er et fund for en halvtredser. :)

   Slet
 11. I bor så fint!! Den bakke er da alt for lækker!

  SvarSlet