3.1.13

Selvforkælelse


Nogle gange falder forkælelse altså bare på et tørt sted. Så derfor har det været lækkert at pakke nye skønhedsprodukter ned i min fine make up pung fra Ninna, da vi skulle på julens rundrejse til familien. Produkterne modtog jeg sammen med gratis-magasinet Styleguide. For det meste er det boligblade som kommer i min kurv, så derfor passer det mig egentlig glimrende med et skønhedsmagasin kvit og frit. Jeg kan rigtig godt lide princippet med at hverdagsprodukter kommer i et glitrende magasin, men jeg savner nu altså lidt luksusprodukterne indimellem.

Nytårsaften havde jeg lækkert glitrende øjenvipper og fine strømper på. Det er nærmest en naturlov at strømper kun overlever en enkelt aften i mit selskab, men Caroline Flemings klarede altså ærterne og overlevede nytårsaften. Ren optur.

Og når vi kommer til selvforkælelse, så har jeg også nydt julegaven fra arbejde - en hel pakke med delikatesser. Hvem vidste at chokoladeovertrukne pebernødder for eksempel kunne være ret lækkert? Dét havde jeg ikke gættet. Smagen er lidt som Maltesers - men bare med mere fylde og krydderi. Men altså, når det kommer til chokolade er jeg slet ikke konservativ, da chokolade i min verden (næsten) altid er godt. :)

Skønhedsprodukterne har jeg fået foræret, men meningerne er mine helt egne. I kan læse mere om min reklamepolitik lige her.

10 kommentarer:

 1. Nej, det havde jeg heller ikke gættet, men når noget er overtrukket med chokolade, har det et godt udgangspunkt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig et rigtig godt udgangspunkt. :)

   Slet
 2. Har også kun ros til overs for Caroline Flemings strømper ; )

  SvarSlet
 3. Ja, Caroline Flemings strømper er helt vildt gode!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at blive positivt overrasket. :)

   Slet
 4. Jeg var også heldig at få skønhedspakken, og jeg stemmer i med de andre, strømperne er ret gode ;-)

  SvarSlet
 5. Studsede lidt da jeg fik chokoladeovertrukne pebernødder foræret af et familiemedlem, men de røg sjovt nok ned hver og én ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sådan nogle ting ryger sjovt nok ned, selvom man er skeptisk først (i hvert fald hvis cravingen for sødt er stor nok!) :)

   Slet