29.1.13

Granatæble // Rød solhat


Umiddelbart er der ikke mange ligheder at spotte mellem granatæble og rød solhat, men det er der. For det første har jeg erfaret i dag at begge dele kan svine helt utrolig meget. Kom en efterforskningsenhed ind i vores hus ville jeg promte blive sigtet for drab med alle de røde stænk der var i køkkenet. Primært skyldes det at jeg elegant forsøgte let at banke kernerne i granatæblet ud. Lige som jeg har læst man skal gøre.

For det andet så vil jeg simpelthen så gerne kunne lide begge dele, men jeg er bare ikke helt overbevist om det endnu. Granatæblet er så ualmindelig æstetisk, og jeg har på blogs og insta set utallige appellerende opskrifter, hvor der lige er drysset lidt granatæble over. Måske var det min teknik, måske fungerede det bare ikke i ymer (jeg var jo ikke så politisk korrekt at det var proteinholdig skyr). Jeg ved det ikke, men det får chancen igen i en (grøntkåls)salat en af de nærmeste dage.

Jeg kan virkelig godt lide idéen om naturprodukter og det taler lige ind i den økohippie, som jeg har gemt dybt inde i mig. Og med en historie der favner både urtemedicinere og afskedsgaver fra Shiox indianere, så burde det være en selvskrevet succes. Men jeg er altså bare ikke særlig begejstret for hverken lugt eller smag på flere af produkterne jeg har fået fra A.Vogel. Mens jeg tog billedet kiggede jeg forvirret omkring efter den parfumerede mand jeg kunne lugte, snusede til min trøje for at undersøge om det skyldes en vasketøjs fadæse lige indtil det forbløffet gik op for mig, at duften skyldes håndcremen. Så dén tror jeg bare, at jeg overlader til Karstens tørre hænder. Men ser jeg bort fra old spice lugten, så er den virkelig effektiv og giver dejligt bløde hænder.

Bolcherne kan jeg til gengæld godt lide og den varme saft kan nogenlunde gå an for at være lidt ligesom hyldebærsaft, hvis jeg ser bort fra den syrlige smag. Jeg har også fra flere sider hørt meget positivt om virkningen af det, så nu venter jeg på, at den røde solhat jager den snigende influenza fra døren...

Rød solhat produkterne har jeg fået foræret, men meningerne er mine helt egne. I kan læse mere om min reklamepolitik lige her.

6 kommentarer:

 1. Super flotte billeder! Hi hi ja har også været der og havde også læst at det skulle bankes for at få kernerne ud! Har også prøvet rødsolhat min mor mente at det var det perfekt match til at få en forkølelse på afveje. God bedring og ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg skal helt klart øve på banketeknikken. Det MÅ kunne gøres mere elegant (og mindre svinende) end jeg formåede. :D

   Normalt sørger jeg for at få meget c-vitamin fx. med friskpresset appelsinjuice, når en forkølelse er på vej, så jeg vil absolut give solhatten en chance. :)

   Slet
 2. :) jeg har også kæmpet kampe med de granatæbler der, men et tip jeg fik var at skille perlerne i et vandbad- det gør jeg altid nu, det gør det virkelig nemt- du må bestemt give det en chance mere- det er guf i salat!;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet, det må jeg lige prøve. Mit største problem var at få kernerne ud af granatæblet, da de sad ret godt fast. :)

   Slet
 3. Jeg tror aldrig, jeg har smagt granatæble, men det er i hvert fald pænt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, så er jeg da i hvert fald ikke last-mover alene. ;)

   Slet