15.1.13

Snow & Milk


Jeg havde egentlig sagt farvel til vinter og mentalt indstillet mig på forår. Men sådan skulle det åbenbart ikke være?! Så jeg varmer mig lidt over at første sending udsalgsshopping fra MILK er nået frem. Her skal vi nok ikke dvæle for længe ved at jeg skrev første sending... ;)

Jeg er super tilfreds med de fine sager, og glæder mig til at få det i brug. Dog mangler Agnes vist at gro nogle centimeter for at kunne passe sit tøj vurderet ud fra størrelsen, men så har vi da utilsigtet været på forkant med efterårstøjet. :)

4 kommentarer:

 1. Lækkert tøj. Var lige inde på deres hjemmeside...er du svimmer der er nogle gode tilbud!!
  Lidt øv at den mindste størrelse er 92, der går lidt tid før min lille prut når der til

  SvarSlet
  Svar
  1. Vildt gode tilbud! Så jeg plejer også sidde klar på tasterne hver sæson når 70% udsalget starter. :)

   Pomp de Lux holder også 70% udsalg, hvor jeg også købte lidt fint tøj. Jeg ved ikke hvor meget der er tilbage, men det går ned til størrelse 80. :)

   Slet
 2. Uh fine sager du fik fingrene i, der var desværre en del udsolgt da jeg kom derind, men glæder mig nu endnu mere til at modtage mit :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er med at holde sig klar når udsalget starter og helst om morgenen. Jeg kunne også se det gik enormt hurtigt, men hvis andre købte lige så meget som mig, så er det jo egentlig heller ikke så underligt. ;)

   Du kan roligt glæde dig, for det er virkelig fint tøj i god kvalitet. :)

   Slet