28.1.13

Insta week #4


Min sidste uge bar vist mest præg af turen til Odense med arbejde godt fulgt op af en weekend, hvor jeg forsøgte at have så lidt aftaler som muligt. En udokumenteret tur på biblioteket med pigerne, venindehygge og svigermor-besøg blev det dog til.

#1 Cykeltur til banegården i hård frost og sne.
#2 På banegården før afgang til Odense.
#3 Fra dagen i juryrummet til Venture Cup finalen (arbejde).
#4 Nød en god kaffe på hyggelig cafe i hjertet af Odense.
#5 Sørme om jeg ikke også nåede at kigge vinduer hos H.C. Andersen
#6 Jeg har boet i min nye cardi siden jeg købte den.
#7 Vi tog en kulinarisk tur til middelhavet lørdag aften med tomatsalat og lamb chops.
#8 Der leges flittigt med træmad i børne køkkenet. Lørdag morgen var ingen undtagelse.
#9 Opladning til håndbold finalen, som blev en fæl skuffende omgang.

Vil du følge med i en dosis hverdag og dårlig mobilkamera kvalitet (den får jeg solgt det godt, hva?!), så er jeg at finde på instragram under @kreakullerogkrudtuglen, hvis ikke du allerede gør det. :) 

10 kommentarer:

 1. Super skønne billeder fra din weekend! Ville rigtig gerne følge dig på Instagram, men er endnu ikke nået til at sætte mig ind i det - er det mon lige til?! Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er super nemt! Det var først i juledagene jeg begyndte. Lidt sent, men da andre startede var mobilkameraet i stykker og så var momentet lidt forpasset - troede jeg. :)

   Start med at download app'en (bare søg på instagram). Søg efter nogle du kender og tjek ud hvem de følger. På den måde fik jeg hurtigt øje på en række andre bloggere, som jeg gerne ville følge. Nemt nemt. :)

   Slet
  2. Tusind tak for svar Maiken! Når det engang lykkedes mig, så finder jeg dig derinde:0) Det lyder rimelig nemt = så er der måske chancer for at jeg også kan finde ud af det;0) Kh. Louise

   Slet
  3. Det tror jeg absolut du kan. :)

   Slet
 2. Dejlige billeder...uhm blev helt sulten af at se den dersens tomat salat - det er da lækkert:-) Og så lige en kop god kaffe bagefter....aaaaahhh:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tomatsalat og kaffe latte er også altid godt. :)

   Slet
 3. Jeg er helt pjattet med cardiganen! (eller det jeg kan se) hvor har du dog fundet den labre sag? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også enormt fin! Cardien er fra Sibin Linnebjerg, har det fineste snit og er dejlig varm. Den er købt i en butik i Odense som hedder Pinoc på udsalg.

   Det er egentlig også min plan at vise den lidt bedre frem på bloggen. :)

   Slet
 4. Dejlige billeder og elsker Sibin Linneberg, da jeg gik på gym, gik jeg kun i bukser fra SLB, de var fantastiske. Den er så smuk din nye cardigan!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg har ikke haft tøj fra Sibin Linneberg før, men det bliver absolut ikke sidste gang jeg køber det. Kvaliteten og håndværket er helt utrolig fint. :)

   Slet