20.1.13

Lørdag


Bortset fra venindebrunch lørdag, så har vi vist mest af alt dyrket disciplinen afslapning i weekenden. Og det har været mægtig rart.

Jeg har også fået en del af lokkerne og det letter ganske gevaldigt. Billedet yder ikke frisuren retfærdighed, da pandehåret ikke rigtigt ses. Trods en principiel god idé med at tage billede i (hundekoldt) frostklart vejr på Limfjordsbroen, så synes jeg alligevel situationen blev lidt for pinlig med dusinvis af biler kørende forbi, så resultatet blev et lidt skeptisk vejrbidt udseende. Men det er sgu nok egentlig også meget naturtro. :)

12 kommentarer:

 1. Hvor ser du fin ud, Maiken! Jeg har netop i dag gået og overvejet om ikke jeg skulle tage mig sammen til at komme til frisøren. Synes at der går længere og længere mellem besøgene for mit vedkommende ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette. Jamen, jeg er SÅ dårlig til at komme til frisør og mest af alt planlægge det. Måske er det derfor det føles ekstra skønt at fyldigt hår igen? :)

   Slet
 2. Du ser godt ud Maiken - og frisørtid er bare lækkert! Elsker at sidde med gode blade, kaffe og en ikke alt for small-talkende frisør :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak. Altså, jeg havde meget af sidstnævnte og nåede ikke de to førstnævnte suk. Så kan jeg lære ikke at kommentere på en samtale med forrige kunde når jeg sætter mig i stolen! :D

   Slet
 3. Det er super flot Maiken :-) Jeg synes discipinen "afslapning" er en af mine ynglings....skarpt efterfulgt af disciplinen "veninde brunch" :-) Lyder som en rigtig dejlig weekend.
  Malene:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også to super gode discipliner. :)

   Slet
 4. Lyder som en rigtig god weekend, motivet på billedet er smukt ;O)

  Mona

  SvarSlet
 5. Hvor ser du godt ud, lækkert med 'nyt' hår og brunch. Lyder som en rigtig skøn lørdag :)
  Kh Anita

  SvarSlet
 6. Lyder som en fantastisk lørdag! Og hvor er du smuk! Dejlig hårlængde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er også dejligt at få lidt af lokkerne, så jeg kan bilde mig selv ind, at jeg faktisk har mere fyldigt hår end tilfældet er. ;)

   Slet