14.1.13

At se med nye øjne...Mens jeg svingede brasso kluden i går, så fik jeg også pudset kammerstagen, når nu jeg endelig fik taget mig sammen. Nogle gange tror jeg, at det er meget godt at se tingene med nye øjne og flytte lidt rundt. Det er jeg faktisk ikke særlig god til og kammerstagen havde jeg næsten glemt, mens den stod i soveværelset.

Teak bakken fik jeg i julegave fra mine forældre. Min mor er lidt af en kræmmerhaj, så indimellem holder hun udkig efter ting for mig ligesom med teakhylden. Bakken husker jeg ikke at have nævnt noget om, men jeg er vild med den! Jeg har altid synes, at Malene er god til at sætte pynteting på bordet sammen, så med det in mente kom min næsten-nye bird i selskab med kammerstagen og keramikblomsten. Det blev ret fint synes jeg, så jeg må øve mig i at afprøve nye sammensætninger. :)

Det er egentlig begrænset hvor mange interiør billeder jeg har vist fra vores hjem. Sidste år fik vi lavet rigtig meget om og jeg har aldrig rigtig fået vist noget af det, så her er der i hvert fald fra en af stuens vinkler. Efter billedet blev taget i går er der også kommet et billede op over bogreolen for at give det lidt mere liv. Ud over mit skrivebordsmæssige efterslæb, så må næste projekt vist være nye sofapuder. Jeg kan bare ikke finde ud af i hvilken farve? Jeg tænker fra farveskalaen i hay æskerne kombineret med grafisk sort/hvid? Så gode idéer tager jeg imod med kyshånd. :)

22 kommentarer:

 1. I bor simpelthen bare så fint! Meget stilrent men alligevel spændende. Det kan jeg godt li... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rakel. Det er vist kun stuen som er stilren. ;)

   Slet
 2. Stuen har godt nok forandret sig meget siden jeg var på besøg! Jeg må se den i virkeligheden en dag:)

  SvarSlet
 3. Ih får helt lyst til at se mere af dit skønne hjem

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må jeg se om mere kan finde vej til bloggen. :)

   Slet
 4. Sjovt at se større bidder af jeres hjem, flere af dem! Det ser fint ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, nogle gange skal man måske huske at zoome lidt ud? :)

   Slet
 5. Åhhh hvor bor I skønt. Jeg er vild med rigtig mange af dine ting fra dette indlæg og det sidste. Rigtig god ide´ med puder, i samme faver som Hay-æskerne, de er også så fine. Måske nogle puder a´la By Bak.
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lena. Dorthe laver også nogle virkelig fine puder, så det var et godt forslag. Så også nogle virkelig flotte puder hos Jeanette (Lutter Idyl i går), som jeg lige skal have kigget nærmere på. :)

   Slet
 6. Årh Maiken, hvor ser det lækkert ud, jeg vil også meget gerne se mere :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, men tro mig, der er virkelig mange sorte pletter, rodede hjørner og ønsker i vores indretning. :)

   Især ting til væggen er vi enormt uenige om hvad der skal op, så resultatet er blevet nogenlunde ingenting eller posters vi ikke har fået ændret. Malerier kan vi måske blive enige om, men det er ikke til til vores budget pt.

   Slet
 7. Fedt at se lidt af dit hjem, Maiken! Jeg kan ikke huske at have set billeder af din stue før. Det ser rigtig fint ud - meget stilrent og sikkert :-)
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg tror heller ikke jeg har vist noget fra stuen før. :)

   Den primære grund til at der er så "stilsikkert" i stuen er, at vores stue er vildt svær at indrette, og da vi havde diskuteret i 2½ år om hvordan og med hvad blev vi endelige enige - og så var det med at slå til! Så en stor del af tingene er købt samtidigt. :)

   Jeg elsker nu også hjem med ting som er nøje udvalgt og stykket sammen over lang tid. Det synes jeg lidt vores mangler noget af, men vi har en rigtig god basis nu. :)

   Slet
 8. Wauw, hvor bor du fint Maiken! Stilrent og personligt på samme tid, I like :) Er vild med kombinationen af det sort/hvide og træet - og så selvfølgelig lofthøjden og alt lyset... Kh Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Anita. Det er altså også skønt at have så højt til loftet. Jeg er rigtig glad for vi har tingene i valnøddetræ og teak i kombination med sort/hvid, da det bare giver en anden varme til rummet. :)

   Slet
 9. Hej Maiken
  Neeej hvor bor I skønt:) tror faktisk heller ikke jeg har set så mange boligbilleder og hold da op et lækkert hjem:) Hvad med Hay puder, de vil da passe perfekt ind hos jer:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak. :) Vi har et par HAY puder, men jeg vil gerne have byttet dem til andre farver. Jeg vil rigtig gerne have den i lys koral - og så kombinere den med lidt grafisk og kelim tror jeg.

   Slet
 10. Kære Maiken, tusind tak for din hilsen på min væg, og for at jeg nu har fundet din SKØNNE blog:0) I bor da også super lækkert og stilrent, er vild med kombinationen sort/hvid/grå og gløden fra teak træet. Glæder mig til at følge dig her på bloggen.
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvor er du sød. Og dejligt du har lyst til at læse med. :)

   Slet