19.1.13

Instagram


Så er jeg også hoppet på instagram. Lidt sent vil nogle måske tænke, men mit mobilkamera og jeg har ikke altid været bedste venner og et halvt års mobilkamera strejke på grundt af en softwarefejl har gjort mig til noget nær last mover. Nu virker det, men efterlader en del at ønske kvalitetsmæssigt, så jeg er flittig bruger af redigerings funktionerne. Nu kan jeg egentlig ikke klandre kameraet, for med den hyppige frekvens jeg taber mobilen, så er det vist selvforskyldt. :)

Faktisk har jeg heller ikke brug for endnu end tidsrøver, men jeg er altså også blevet grebet. Er du også det, så er jeg at følge på @kreakullerogkrudtuglen. Du må gerne smide dit eget navn (eller hvad man kalder det), så jeg kan finde dig på instagram. :)

PS: Jeg modtager i øvrigt gerne gode fifs til hvordan man kan trække collager fra instragram over på bloggen, da jeg nok har gjort det på noget nær verdens mest besværlige måde...

8 kommentarer:

 1. Jeg hedder kattepoten, vi ses derind!

  SvarSlet
 2. Jeg laver mine collager i PicMonkey, det er hurtigt og super nemt, syntes jeg! Og så er jeg i øvrigt ret så misundelig på den fine sky du fik i nisselegen, den er bare så fin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ok, hvordan trækker du billederne nemmest ud af mobilen? Jeg fandt selv en instagram webside fra computeren, hvor jeg eksporterede billederne fra insta til computeren, lavede collage i picasa og redigerede størrelse i picmonkey. Tror bare jeg skal springe picasa over, men ville gerne vide om der i insta mobilversionen er en collage funktion jeg ikke har opdaget? Så også der findes forskellige insta billedredigeringsapps, men har ikke prøvet og ved ikke om de kan fåes til android? Pyh, det blev lidt nørdet

   Slet
  2. Skyen er jeg også rigtig glad for! :)

   Slet
 3. Jeg er også derinde helenasolskin, og ja du har ret i, at det også kan være en tidsrøver:-) God lørdag:-)

  SvarSlet
 4. Så har du fået dig endnu en følger :) Hedder selv marinabitsch
  Kan kun tilslutte mig koret, der kalder det en tidsrøver. Af værste skuffe faktisk, men det er så hyggeligt! :)

  SvarSlet
 5. Jeg hedder frkschmetterling. Jeg bruger også picmonkey til collager.

  SvarSlet