1.11.10

Smugstart?


Langsomt er julestemningen ved at snige sig lidt ind på mig. Jeg giver kreajulekalenderen, som jeg laver til en veninde, skylden for den snigende julestemning... Men indtil kalenderen viser december kan jeg jo godt, og helt uskyldigt, smugstarte bare en lille smule? Så nu pynter nogle fine keramik paddehatte mit lysfad - julet og alligevel ikke. Smart.

I øvrigt, igen et lille shopping scoop fra Søstrene...

9 kommentarer:

 1. Ja, de er da lidt af et scoop - rigtig søde!
  /Ida

  SvarSlet
 2. Hvor ser det sødt og fint ud...smart at være "skabs-julehygger" - jeg har jo hverdagene for mig selv mens jeg er på barsel, så i går kunne jeg se "Dyrlægens Plejebørn" uden at være flov...der var jo ik andre end mig:-) Og den er jo også ret julet i det...

  Endnu engang må jeg æææærge mig over at der ikke er en Anna & Clara i Randers...hmm...når lillebror er kommet ud og hverdagen er tilbage på skinner må jeg vist vove mig en tur til Århus...

  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Så koselig fat.
  Soppene var kjempesøte:)
  Ha en fin dag!

  SvarSlet
 4. tak for tips - skal også have nogle paddehatte i år - nej det er ikke for tidlig ...lys er hyggelig når det er mørkt og hvem har sagt at paddehatte er julepynt? (det kan de selvsagt være men bruger det som argument til når jeg selv har begyndet at pynte med dem...tror ikke min mand vil have jul nu i november...)

  SvarSlet
 5. Ida - Især taget i betragtning af at de kostede 7-8 kroner stykket er det et scoop. :o)

  Malene - Kan ikke lade være med at fnise lidtt over Dyrlægens plejebørn. Det har jeg sørme aldrig set, men vi har alle laster der gemmes lidt af vejen... ;o) Jeg har stor hang til Søstrene og Tiger, så jeg nyder også det er i et par kilometers nærhed. Hvornår har du termin?

  Trinepine - Tak. Svampene er nemlig søde i sin enkelthed.

  Heidi - Så må du hellere et smut forbi søstrene. Der var også en i en mindre model. Paddehatte er vel heller ikke julepynt, først når de pynter blandt mos og andre julerier. Men alligevel minder det mig nu lidt om skabs-juleri. :o)

  SvarSlet
 6. Hvor er de fine de svampe. Må se om jeg ikke kan overtale knæ til en tur hos Søstrene når jeg skal på strøget på lørdag.

  SvarSlet
 7. Nej hvor er de fine, jeg skal vist igen forbi søstrene. Har købt tre bitte små svampe med snor, så de kan hænges op på juletræet eller andet. Men disse her jo store og skønne.
  Kh Mette

  SvarSlet
 8. Eeeej...har du virkelig aldrig set Dyrlægens Plejebørn med Dirch Passer, Ove Sprogøe, Judy Gringer og Axel Strøbye og alle de andre gode gamle??? Det er en super hyggelig julefilm - den må du love mig at se når vi rammer december:-)

  Men okay, jeg har også en stor svaghed for gamle danske film...elsker Olsen Banden, Min søsters børn, Far til 4, Morten Korch og alle de andre!!

  Jeg har termin på mandag, den 8...så det kan jo være når som helst...HUH er sku næsten mere nervøs for fødslen her anden gang - nu ved jeg jo hvad jeg går ind til!! :-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 9. Stine - Jeg håber knæet holder til en gnag shopping. Søstrene er jo altid et besøg værd. :o)

  Mette - Svampe på snor lyder da også rigtig fint. Disse svampe er dog ikke så store igen. jeg har lige målt dem til at være syv centimeter høje.

  Malene - Næh, jeg vidste ikke deit var en must-see og så er jeg vist heller ikke særlig velbevandret i gamle danske film. Mandag er jo lige om hjørnet. Nogle gange er viden og erfaring bare ikke godt - sådan har jeg det i hvert fald med fødslen. Jeg håber det kommer til at gå godt for dig.

  SvarSlet