7.11.10

Weekend

Herhjemme har weekenderne bare en tendens til at suse afsted. Lige inden den rinder ud sidder jeg bare med tanken om, hvor pokker den blev af? Bevares, jeg har nået en masse, men slet ikke det hele - og nok heller ikke alt det som jeg både ville og burde. Mest af alt er der ærgerligt at vi ikke til fulde nåede at nyde det fantastiske efterårsvejr, men jeg håber der kommer andre fine dage hvor vi kan tage vores revanche!

 1. Tøsemiddag med Ingrid. Frisk laks, fuldkornspasta og langtidssimret tomatsauce med masser af krydderurter - uhm!
 2. Forsøg på afværge graviditets tøjkrisen, der langsomt med sikkert sniger sig ind på mig, og som. forhåbentlig kan holdes lidt i ave med denne fine strikkjole i slimline model.
 3. Sneak peek af mit igangværende kreabytte projekt...
 4. Et par armbånd ala Karen, der endelig blev færdige.
Fortsat god søndag til jer alle!

13 kommentarer:

 1. Nu har jeg lige stress-læst indlæg et par sider tilbage, men uden at finde et ord om graviditet. Er det kun mig, det er gået henover hovedet på, eller er det nu, det bliver offentliggjort? Sådan i en fiffig sidebemærkning? Under alle omstændigheder et stort (og måske forsinket) stort tillykke!
  /Ida

  SvarSlet
 2. Uh, H&MMAMA! Det ér altså spændende! Glæder mig til at høre mere i morgen :)

  SvarSlet
 3. Ida - Hahaha, ja nu har jeg altså også kun nævnt det i en lille kommentar nederst i mit indlæg Efterårslykke (hvor det også var en sidebemærkning), så jeg har vel holdt lidt lav profil med det... Nevertheless, jeg er næsten halvvejs nu. ;o)

  Mette - I know! I weekenden måtte jeg kapitulere og finde mine gravi-bukser frem fra Ingrid. Tøjet er simpelthen begyndt at stramme nu... Glæder mig også rigtig meget til caféhygge, snik-snak og updates. :o)

  SvarSlet
 4. Maiken, jeg kender alt for godt det der med at man slet ikke når alt det man gerne vil...det er skisme svært at prioritere engang imellem:-)

  Også et kæmpe stort tillykke her fra mig - jeg spottede også MAMA skiltet i nakken med det sammen, ha ha...intet går vores næser forbi her i blogland, vi er en samling store detektiver, hi hi:-) Håber du får en skøn graviditet...min er ved at være ved vejs ende (heldigvis) - for jeg har temin i dag...HUH spændende at se om læge videnskaben holder stik for en gangs skyld!

  Rigtig go mandag!

  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. For pokker, Maiken :)
  Jeg sidder også og tænker, "den der graviditet har jeg da ikke læst om før" :)
  STORT tillykke, det er da for skønt!


  Laksepastaen ser alt for lækker ud:)

  KH Vibeke

  SvarSlet
 6. Haha din fusker, så var du vel næsten gravid da du var hjemme hos mig?!?
  IH, TILLYKKE glæder mig til at følge med!

  SvarSlet
 7. Det var også gået helt hen over hovedet på mig! Stort tillykke Maiken:) Spændende!

  SvarSlet
 8. Malene - Blogkvinder har nemlig sans for detaljen og i det her tilfælde navnemærkater. Og mange tak for lykønskningen. Jeg håber ikke ventetiden bliver for lang for dig og at lillebror snart kommer til verden. Selv gik jeg 15 dage over tid med Ingrid, så utålmodighed kender jeg alt til...

  Vibeke - Tusind tak. Det er vist gået de flestes næse forbi. :o) Laksepasta retten var super lækker, sund og nem at lave, så den kan varmt anbefales. Saucen var bare ½ kg cherrytomater, et rødløg, 2 fed hvidløg, masser af krydderurter fra haven (her bredbladet persille, rosmarin, timian og basilikum), lidt akachie honning, lidt balsamico eddike samt salt og peber.

  Stine - Nemlig, det var også lidt pudsigt, men vi holdt det hemmeligt for alle på det tidspunkt. Jeg må have været i omkring 10.-11. uge der, så jeg tænkte også på om dig og Maria havde luret noget, da min højtaljede nederdel var spændt til det yderste... ;o) Nu har højtaljet så desværre fået en lidt anden betydning - og knap så sexy. Fnis!

  Anne - Tak. :o) Vi glæder os også vildt meget. Faktisk har det været lidt frustrerende at se alle dine über lækre kreationer og energi, når jeg selv bare havde energi under nulpunktet. Så jeg har lidt af slet skjult krea misundelse. Men nu er energien heldigvis ved at vende tilbage igen.

  SvarSlet
 9. Gravidites tøjkrise kender jeg alt til - lige nu synes jeg at jeg ligner et telt uanset hvad jeg trækker over hovedet (prust!)

  SvarSlet
 10. Ihh Maiken da, kæmpe stort tillykke!! Den havde jeg slet heller ikke fanget.. Men jeg har også haft meget at se til med vores egen nye lillebror ;-)
  Hvor er det dejligt for Jer - en lille forårsbaby.. Skønt!

  Lakseretten ser iøvrigt rigtig lækker ud, den tror jeg lige jeg skriver på denne uges madplan ;-) Så tak for inspiration!

  Kh Louise

  SvarSlet
 11. Michelle - Teltkrisen er jeg heldigvis ikke kommet til endnu. Mere en krise over at mit almindelige tøj nu begynder at stramme godt og ikke kan løses med elastikker meget længere. ;o)

  Louise - Tusind tak for lykønskningerne. Jeg kan godt forestille mig at hverdagene er fyldt godt op når der kommer en lille til. Puha, jeg får lidt koldsved ved tanken faktisk.

  Med hensyn til lakseretten synes jeg det vigtigste er at det er frisk laks med skindside. Måske fordi jeg stadig ikke evner at stege frosne laksestykker uden at de bliver ualmindelig tøre? Lidt en skam når nu laks er så lækkert. :o)

  SvarSlet
 12. Tilykke Maiken! Det var også fuldstændig gået min næse forbi, at du var gravid. Og tænkt, du er allerede halvejs!
  Dit kreabytte projekt ser spændende ud. Håber vi ser mere til det :-)

  SvarSlet
 13. Hej Anne - Mange tak. Kreabytte projektet blev et forklæde til en kagekyndig kollega. Jeg har lavet et indlæg med det. :o)

  SvarSlet