16.11.10

Hengemte rammer


Med stærkt incitament har jeg haft klippe klistre aften for at realisere lidt små projekter nu hvor kreahjørnet bliver foreviget. Lidt gamle hengemte rammer fik nyt liv, så nu skal jeg bare lige have fundet hammer & søm frem...

Karsten har kommenteret  på at det fælles kontor efterhånden har mere præg af at være tøse-krea hjørne, og efter aftenens klippe klistren er dét i hvert fald ikke blevet mere maskulint. Her kunne man høre mig mumle noget om først til mølle...

10 kommentarer:

 1. Haha...sådan Maiken...Glæder mig til at se billeder:)

  SvarSlet
 2. God morgen :)
  Lækre rammer, med utrolig lækkert fyld! Det ser supergodt ud :)
  Pudsigt du bringer emnet op, for så sent som i aftes kom min kæreste med nogle (lidt) harske kommentarer mens vi spiste med hans mor om at vi bor så feminint! Tag den, Anne-pande. Men altså seriøst, det er svært at kombinere feminin/maskulin (især på 40 kvm). Hvordan gør man det?
  Men den mørke træ i baggrunden på billedet kan vel godt være lidt maskulint eller hvordan?

  SvarSlet
 3. Ha ha ha - så kan de sku lære det, de mandfolk!! Hvis ik de selv gider indrette, hvorfor i alverden sku vi så indrette i andres smag end vores egen:-)

  Lækre billeder og rammer du har...syns det er genialt fundet på, det med stjernerne...enkelt, ligetil og super flot! (Lyder næsten som noget fra en Olsen Banden film:-)

  Ha en dejlig dag.

  Kh. MAlene

  SvarSlet
 4. Jeg har da virkelig fået dig sat i sving, hva';) Super fine billeder - er det ikke hende Anne et eller andet, der har lavet dem?

  SvarSlet
 5. Malene - Haha, det blir vist efter princippet: Ask for forgiveness...

  Anne - Tak. Det er nu vores sorte spisebord billederne ligger på, så jeg tror det faktisk blir mere tøset på den hvide væg. ;o) Jeg tænkte at jeg med garanti ikke var den eneste hvor det er et emne. Kunne ikke lade være med at grine lidt over din kærestes kommentar - især at det var mens hans mor var der. Typisk!

  Malene - Nemlig! Men det er faktisk ikke fordi Karsten ikke kan lide indretning - vi er bare ikke enige om hvordan. ;o) Lidt papir i rammer er da i hvert fald mere pynteligt end en hvid væg. På sigt vil jeg rigtig gerne have nogle lækre grafiske tryk i rammer i stedet for. Men man skal jo starte ét sted...

  Anne - Ja, hvad skal det ikke ende med?! Forhåbentligt en mere struktureret, hyggeligere og ryddeligt kontor. ;o) Det er nemlig postkort fra Anne Bundgaard. Jeg har tre kort i rammer i soveværelset...

  SvarSlet
 6. Hold da op hvor er de skønne. Jeg grinede af det med din mand men kan ikke helt lade være med at frygte at han en dag smækker sådan et par kæmpe højtalere op som hævn...

  SvarSlet
 7. heheee hvor er jeg glad for at andre end min mand har lidt tøselus. I weekenden opdagede jeg nemlig en ny bog i reolen, der er fyldt med alle mine gør-det-selv terapi bøger ;) Jeg spurgte ret stilfærdigt, om han havde lånt en bog, og han sagde helt alvorligt: Jamen skat jeg havde brug for noget maskulint. Behøver jeg sige, at jeg måtte le? Det var så en lækker udgave af The Gotfather!

  SvarSlet
 8. Ej hvor er de blevet fine!!
  Lækre sammensætninger...

  Og sjovt med de mænd..:) Herhjemme er retro og farver accepteret (og holdt af) - men alt for mange blomstermønstre og girly ting (ex. Sonny Angels eller lign) kan også godt få lidt bryske kommentarer med på vejen...;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 9. Det står da bare super godt sammen - de yndige billeder og de fine rammer. Kan rigtig godt lide dine egne værker også :)

  SvarSlet
 10. Marina - Åh, der fik du lige koldsveden til at springe fra min pande! Mon ikke der skal mere til? ;o)

  Anne - Super sjovt at din kæreste prøver at køre maskuliniteten ind i bogreolen. Vi har super meget skønlitteratur, og det er fifty-fifty fordelt så vi må vist have litterær ligestilling herhjemme. :o)

  Anne - Tak. Jeg har sneget en enkelt retro pude ind (dog med kommentarer), men ellers tror jeg nu vi rammer kompromiser vældig godt. Tror alle mænd vil undre sig over fx. Sonny Angels?

  Malene - Tak, men værker vil jeg nok ikke ligefrem kalde det, nok nærmere lidt simpel klippe klistre. ;o)

  SvarSlet