24.11.10

Juleri vol.1

Lynhurtigt har jeg her til aften lavet årets første juledekoration, og jeg er faktisk blevet ret tilfreds med den. En af mine yndlingsbutikker var leveringsdygtig i den fine zink vase og de små paddehatte. Jeg har allerede nu på fornemmelsen at julen overvejende bliver rød, prikket og med paddehatte hist og her...


Når Ingrid ellers har accepteret det faktum at hun skal sove, så står den på chai-the, desperate husmødre og det nye BoligLiv blad. Karsten er nemlig smuttet hen til en kammerat for at se fodbold, så jeg kan gøre præcis hvad jeg har lyst til. Eneste minus er, at jeg har så umanerlig meget lyst til mørk chokolade eller andre lækkerier lige nu - og vi har bare INTET i huset. Øv bøv.

3 kommentarer:

 1. Uha ja, der findes intet bedre end blå fugl! En sand perle i Aalborg. Det er et lækkert bånd med prikker.

  SvarSlet
 2. Blå fugl er nemlig yndlings! Og det er ubetinget butikkens "skyld" at jeg har fået alt det REL papir. Det er så hyggeligt at snuse rundt derinde og lade sig friste af farverigt tingel-tangel.

  Jeg har rigtig meget bånd, da jeg på et tidspunkt lavede mange hårspænder. Det med prikkerne er også en af mine favoritter, og jeg har det i mange farver. Det er købt i Handler i København, som bare er et eldorado for bånd, knapper osv - men også hurtigt et dyrt bekendtskab! :o)

  SvarSlet
 3. Den er rigtig fin. Jeg har også en idé om at holde mine dekorationer simple i år. Har netop i dag været i kælderen efter 'den store kasse med julepynt', for at se hvad der kan genbruges. Ih, hvor er det hyggeligt med alt det julen:)

  SvarSlet