13.11.10

Lys i vintertiden


Jeg er ret begejstret for disse fine lysstager i mat keramik, som jeg fandt til den nette sum at 10 kroner stykket, da jeg lige tog et smut omkring Tiger for at købe små gaver til pakkespil. Keramikstagerne (hedder sådan nogle egentlig det?) kommer helt sikkert til at pynte på bordet eller hylden her i vintertiden. Enkeltheden, mønstret og lysspillet er nemlig rigtig fint. 

Karsten er smuttet ud af døren for at aflevere Ingrid hos Farmor, som skal hygge om hende mens vi skal til årets første julefrokost hos gode venner. Skønt! Så nu er der en lille stund til afslapning inden pakkespilsgaverne pakkes ind, der skal laves lidt mad, og dulles lidt op... Det er i grunden mærkeligt at jeg er blevet mere hønemor end jeg regnede med, for jeg savner allerede min lille mus selvom jeg stornyder at være børnefri for en stund...

Go' weekend!

8 kommentarer:

 1. De er også rigtigt fine. Og så er det jo virkelig lige tiden til at tænde lys i en masse stager:) God julefrokost!

  SvarSlet
 2. Så fine de var. Matchet den søte duken også.
  Ja, det er rart å være borte fra de små.
  Nesten som det mangler en del av deg:)
  Ha en fortsatt fin helg.

  SvarSlet
 3. Dem faldt jeg også for, da jeg sidst var i 'Tiger'. Noget lækkert behøver heldigvis ikke koste en formue, altid.

  SvarSlet
 4. De er ret fine de stager dér og jeg har nogen som ligner, meeeen de kostede ikke 10,-, så det er et fint scoop du har gjort dig!
  Åh ja børnefri...ikke nemt med 2 mdr ammebarn og slet ikke nemt med ekstremt mor-glad 2,5 årig! Men mon ikk vores tid også kommer? Det er i hvert fald sundt med pleje af tosomheden:)
  god søndag!!!

  SvarSlet
 5. De er rigtig søde :)
  Må altså helt bestemt snart forbi Tiger!

  SvarSlet
 6. Ja man kan altså sagtens finde nogle lækre ting i "discount" butikkerne indimellme...

  Vi har nogle blå og brune keramik fyrfadsstager herhjemme, som laver det skønneste lys spil og ALLE kommenterer de skønne stager...og jeg blir så stolt over at ha gjort et kup i Jysk til 10 kr. for 2 stk. for snart et år siden:-)

  Håber I havde en dejlig julefrokost...

  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. Anne - Det absolut bedste ved vinteren er netop hyggen og lys i stager. Julefrokosten var rigtig god og sjov. Og der blev også shaket booty på stuegulvet. :o)

  Tinepine - Præcis, og jeg troede bare ikke jeg ville få det på den måde!

  Helle - Jeg elsker altså også bare Tiger for alle de skønne scoops jeg har gjort gennem tiden. Og de har stager er jo super fine.

  Mille - Du har virkelig ret. Jeg tror det især er i perioder hvor det ikke lige er muligt med alenetid, der gør at man virkelig får øjnene op for hvor skønt det er!

  Anne - Go' ide. :o)

  Malene - Det lyder også som et rigtig godt scoop du fik gjort dig. Jeg går ud fra at du må være ret utålmodig efter at møde lillebror efterhånden? Pøj pøj! :o)

  SvarSlet
 8. Så fine stager..
  Og kan 100% sætte mig ind i dine tanker mht at være væk fra Ingrid.. Jeg var også afsted lørdag-søndag i Århus med gode veninder - og selvom jeg nyder det fuldt ud, så savner jeg meget når jeg er afsted...:)
  Kh Anne

  SvarSlet