23.11.10

Kreativ arbejdsstation

For lidt tid siden blev jeg udfordret af Anne til at vise min kreative arbejdsstation. Jeg må indrømme at min første tanke var panik. For det er jo slet ikke så fantastisk som eksempelvis Annes eller Rakels, og der er mange kreative løsninger og indretningsdrømme, som bare ikke er realiseret - endnu. Men det er jo sådan som der ser ud her (når der er ryddet op!), så det må jeg jo hellere vise. Og heldigvis fanger kameraet jo ikke roderiet udenfor linsen...

Symaskinerne står ovenpå vores rumdeler på kontoret, der ellers er pakket med faglitteratur og mapper - ikke noget spændende syn. På kontoret er kun et lille udvalg af ting, da de fleste af mine kreating er gemt væk i kommoden inde i stuen. Til gengæld er den også spækket til bristepunktet med tingel-tangel, dimser, stof, tegnegrej, papir og alt andet godt fra kreaverdenen.


Den rummer blandt andet det her...


Jeg har slet ikke overblik længere for hvem som har været med i denne lille blogleg, så jeg lader den ligge her. Til gengæld har jeg en idé til en anden sjov lille blogleg senere, så der skal nok blive udfordret et par stykker...

7 kommentarer:

 1. Jamen altså, det ser nu altså også ret godt ud! Er sikker på, at der også er hyggeligt med lidt rod.
  Og hvor er de billeder du lavede flotte. De hænger rigtig fint :)
  Og flotte æsker...

  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Det var jo kjempefint, og ryddig.
  Du har ivertfall en arbeidsstation...
  jeg må bruke spisestua vår, og rydde vekk alt når vi skal ha gjester...
  Men en dag håper jeg å få mitt eget hobbyrom:)
  Ha en finfin dag:)

  SvarSlet
 3. Det er da super hyggeligt!! Super fine detaljer med de smukke æsker, flagranken og ikke mindst Anne Bundgaard (?) billederne:)

  SvarSlet
 4. Hej Maiken! Hvor ser det hyggeligt ud, elsker alle de fine æsker du viser frem - dem kan man aldrig få nok af! Og så har du bare så meget fint papir!!
  Forresten tillykke med endnu en pige...spændende!! Og lidt nyt skal man jo have alligevel ;-)
  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde ord. Med Annes udfordring fik jeg da ryddet lidt op og gjort det hyggeligere inde på kontoret. :o)

  Anne - Det er absolut også kun i sjældne tilfælde at der er så ryddeligt på skrivebordet. Pt. har roderiet fået plads på sengen udenfor kameralinsen mens de venter på at finde en plads... ;o)

  Trinepine - Jeg nyder også at have et hjørne, for det er bare nemmere ikke at skulle rydde ALT op hver gang. Men det er jo dele-kontor, så jeg kan desværre ikke have maskiner mv. til at stå fremme på bordet.

  Anne - Tak skal du have. Nu har jeg jo også snydt lidt, for jeg fik jo færdiggjort lidt småprojekter så der var lidt hyggeligere, herunder også flagranken og billederne. Det er nemlig Anne Bundgaard postkort i rammer.

  Mette - Jeg kan kun tage æren for tre af æskerne, men jeg har en del som godt kunne trænge til en make-over. Og med et stort udvalg af papir er det vel bare at klø på? Og tak for lykønskningerne. :o)

  SvarSlet
 6. Skønne billeder, fin ide med den der kæmpe spand til resterne.
  lyder spændende med din blogleg :)
  Kh Sara

  SvarSlet
 7. Fedt fedt rum. Man kan da kun blive inspireret, når man er omgivet af alle de skønne farver :)

  SvarSlet