28.11.10

Lynlås debut


Før mit lille lim-uheld havde jeg min lyslås-debut. Eller det vil sige debut i dette årtusinde! Med inspiration fra Christina og lidt teknisk hjælp fra denne DIY fik jeg fabrikeret en lille pung med prikket foer og lynlås.

Af begejstring over at have besejret tekniske udfordringer og med gejst til at lave flere fik jeg hjembragt en hel bunke af farverige lynlåse. Det gælder jo om at smede mens jernet er varmt...


Og i min krea-shopping iver fik jeg også købt nogle lækre træperler til næste kreaprojekt... Den fine prikkede hjerte skål er i øvrigt endnu et Tiger scoop.


Mens jeg i skrivende stund ser på den smukt dalende sne glædes jeg over hvor fint alt er pakket ind i hvidt. Det sætter virkelig rammerne for en smuk og hyggelig december!


Jeg håber I alle har haft en skøn 1. søndag i advent. Ingrid var begejstret over konceptet adventsgave. Tegnefilm i fjernsynet, dyner og en pakke, så bliver det da ikke en bedre start på søndagen set ud fra en 2-årigs øjne. Min søndag stod til gengæld i arbejdets tegn, da jeg havde skriveværksted i forretningsplaner på en lejrskole laaangt ude på landet. Så apropos sne - vi måtte forcere en hel del på vej derhen, og jeg kan kun sætte pris på, at vi selv bor ved større ryddede veje.

Go' søndag!

11 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud og dejligt at det kan lykkedes. Selv har jeg lynlås-fobi, men jeg er (måske;o)) ved at overvinde den for jeg har for nylig indkøb en lynlås til en toilettaske, jeg har i tankerne:)
  Vh. Louise

  SvarSlet
 2. Louise - Tak. Jeg vist også ubevidst gået udenom lynlås projekter, men med alle de fine kosmetik punge jeg har set herinde måtte jeg tage tyren ved hornene. Dog måtte jeg lave det om op til flere gange før det lykkedes ordentligt.
  Du kan prøve den DIY jeg fandt på nettet, som en start. Den tror jeg er ret begynder-venlig. :o)

  SvarSlet
 3. Den er bare helt vildt flot din pung.
  Ja, sneen er hyggelig men også lidt besværlig. Jeg er beordret til at blive hjemme fra mit arbejde i dag pga. sneen - men det overlever jeg nu nok ;)

  SvarSlet
 4. Ja, de der lynlåse er altså ikke altid så nemme at arbejde med...! Jeg har også altid hadet dem, men efterhånden synes jeg egentlig, vi er ved at blive ok venner;)
  Den er blevet super fin:) Står Lillei for lille Ingrid?

  SvarSlet
 5. Det blev da en fin lille pung! Og så er det brare med at sy flere, mens du har lynlåsteknikken inde:)

  SvarSlet
 6. Hvor er den blevet fin!! Rigtig lækre farver..
  Virkelig god lynlåse debut:) Jeg vil også SÅ gerne kaste mig ud i et par kosmetikpunge, men gruer for lynlåsene..
  Måske jeg skulle prøve den DIY... Tak for linket;)
  Kh Anne - som er vild med navnet LilleI:)

  SvarSlet
 7. Godt gået med lynlåsen!
  Bare klø på - her er jeg kun venner med min limpistol - mon jeg kan lime lynlåse på!? : )
  -Mette

  SvarSlet
 8. Malene - Tak. Ja, jeg håber altså også at sneen ikke kommer til at give for mange trafikale gener, men smukt er det! En hjemmedag kan nu også være hyggelig nok når den kommer uventet. :o)

  Anne - Jeg håber også at blive gode venner med lynlåse, for hånden på hjertet så er det dælme lidt besværligt at få pænt! Da jeg fandt lynlås foden frem hjalp det dog en del. ;o) Farvekombinationen er nemlig også inspireret til dels fra dig, så godt du kan lide det. :o)
  Lillei står nemlig for Lille i aka Lille Ingrid. Jeg fik lavet mærkerne i foråret, men har ikke været super glad for dem, da jeg synes farvevalget var blevet for retro og mørkt. Ja, og så har jeg været i tvivl om navnet nu også var godt.

  Siri - Tak, jeg har også store planer om at få syet flere, men må vist indse at syning desværre er lidt på stand by indtil min hånd er blevet okay igen.

  Anne - Tak for de søde ord. Jeg er også blevet glad for min debut og ser frem til at lave næste version, da den nok har færre skønhedsfejl. Prøv endelig den DIY. Den var i hvert fald tilpas simpel for mig, så næste punkt bliver lige at gennemskue hvordan jeg 1) får lavet bredere bund og 2) får lavet den model variant jeg har i tankerne.
  Er glad for dit kompliment for navnet, for jeg har bare været så meget i tvivl om det.

  Mette - Haha, din kommentar er faktisk lidt tragikomisk i skrivende stund. Lige nu er min venstre hånd totalt indpakket og jeg har større 1.-2. grads forbrænding pga min limpistol - så jeg er i hvert fald IKKE venner med limpistolen pt.! ;o)

  SvarSlet
 9. Fin pung :) Lynlåse trækker tænder ud så flot at du havde den tålmodighed det nu kræver at sy en lynlåse i. Fra nu af bliver det kun næmmere :)

  SvarSlet
 10. Hvor er du god. Lynlåse driller altid mig.
  vil allerhelst undgå dem
  stine:)

  SvarSlet
 11. Caterina - Tak, udsigten til at det (forhåbentlig) bliver nemmere næste gang er også motiverende. :o) Og så kneb det i øvrigt også lidt med tålmodigheden undervejs, men vil jeg lære det er der jo ingen vej udenom...

  Stine - Åh, sådan noget kender jeg kun alt for godt. Min tålmodighed er altså heller ikke overdreven god. Eksempelvis beundrer jeg de hæklerier du og andre super dygtige bloggere har lavet, men jeg har simpelthen ikke tålmodigheden pt. til at investere tiden i at lære det - fordi det drillede gevaldigt de første par gange... :o)

  SvarSlet