31.12.11

Godt nytår!


Kære alle!
Tusind tak for dejlige kommentarer, gode oplevelser, nye bekendskaber og masser af fantastisk inspiration i det forløbne år.

Jeg glæder mig til at tage hul på det kommende år. Først og fremmest skal jeg tilbage på job lige efter nytår (ok, også lidt skræmmende tanke!), så nu skal jeg op i et lidt højere kognitivt gear igen, hvor der står forretningsplanskonkurrencer, planlægge events og konferencer på programmet. Det skal nok blive godt. Forhåbentlig dukker der også pasning til Agnes op temmelig snart da vi skal have plads til første februar, men ellers må pladsanvisningen nok berede sig på at have mig i telefonen i tide og utide. Bare så de ved det!

Ok, lige nu er det faktisk jobstart, Agnes pasning og hvordan vi i himmelens navn mon overlever at skulle aflevere to børn hele to steder der fylder i mit hovede. Noget der mentalt lige nu ligner en logistisk umulighed! Andre har overlevet det før os, så mon ikke det trods alt lykkedes?!

Bare sådan lige for at lægge pres på mig selv, så vil jeg smide et enkelt nytårsfortsæt ud i æteren. Jeg skal hverken tabe mig, kvitte rygeri eller andre klassiske ting (Ok, måske spise mere sundt?), men jeg har et fortsæt som har været længe undervejs.  Så her kommer det... Jeg vil blive bedre til at udvikle bloggen grafisk, teknisk og få realiseret nogle af de planer jeg har summet over med længe! Så er det sagt. Og så må I hjertens gerne hænge mig op på det.

Forhåbentlig bringer 2012 masser af skøn kreativ inspiration, at møde flere søde kreative piger bag skærmen og glædes over de dejlige mennesker som jeg allerede er blevet beriget med. Tak til jer alle for I gør det sjovt at blogge og givet mig et værdifuldt kreativt frirum midt i lortebleer og hverdagsliv.

Rigtig godt nytår til jer alle!

Kærligst Maiken

7 kommentarer:

 1. Åhhh godt nytår til dig. Og selv tak for det kreative du deler.

  SvarSlet
 2. Også godt nytår til dig, Maiken! Glæder mig til at se meget mere til dig i 2012:)

  SvarSlet
 3. Rigtig godt nytår...
  Og held og lykke med pasningen af Agnes. Min yngste starter selv i vuggestue den 9. januar og det er lidt skræmmende, at vi skal aflevere to børn inden job og studie, men mon ikke vi klarer det?

  Kh

  SvarSlet
 4. Rigtig godt nytår til dig også Maiken. JA det bliver da en hård start hos jer ! Håber det hele flasker sig.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 5. Også rigtig godt nytår til dig Maiken..:) Det bliver nok noget af en opstart - men måske også okay at komme lidt i gang igen? (siger hende med 5½ måneds barsel tilbage..)
  I hvert fald glæder jeg mig til at følge med herinde i 2012 - dit nytårs"forsæt" lyder spændende og som noget jeg også burde;)
  Ha' en god opstart i morgen..
  KH Anne

  SvarSlet
 6. Godt nytår Maiken og glæder mig til at følge og se den grafiske udvikling herinde.
  Nyder at følge din blog:)
  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 7. Josefine - Tak skal du have. :)

  Malene - I lige måde. :)

  Mille - Håber vi klarer det, for det bliver sørme hårdt. :D

  Mia - Karsten er heldigvis på barsel hele januar, så jeg kan starte stille op på arbejde og nøjes med at aflevere i børnehaven.

  Anne - haha, lige nu gad jeg da godt have barsel en måned eller to mere. Ved jo hvilket hente/bringe cirkus vi skal i gang med. Har udskudt mine blogplaner alt for længe, så nu må jeg vist komme igang. ;)

  Vicki - Tak og i lige måde. :)

  SvarSlet