20.12.11

DIY gave mærkater


Normalt plejer jeg altid at lave gave mærkater i 11. time, så er du ligesom mig, er her en nem måde at lave dekorative mærkater med masking tape. Med lidt god vilje synes jeg det ligner julekugler.

Jeg har brugt en cirkel med diameter på cirka fem centimeter (en udstanser vil klart være hurtigere), sat to strimler tape på, klippet ud og til sidst lavet hul med hulmaskinen. Hvorfor engelsk tekst måske? Ja, det er såmænd fordi gavemærkaterne skulle under et juletræ i England.  

Mærkaterne vil sikkert være rigtig fine med farvet pap, men fordelen ved den hvide farve er, at mønstre og farver fra masking tapen træder tydeligere frem. De kan også være rigtig fine i stjerne, hjerte, juletræ, gris eller andre skabeloner.

I øvrigt må det næsten være to sjæle én tanke for jeg planlagde indlægget i går, og i dag har Vibeke også lavet en DIY med masking tape gavemarkater. Tjek det ud, hvis du ikke allerede har gjort det, for de er også rigtig fine.

12 kommentarer:

 1. Hvor er de fine :) Den tror jeg, at jeg hapser lidt fra :)
  Glædelig jul til dig og dine.
  Knus Katrine

  SvarSlet
 2. Rigtig fint! Har du fået brugt mit etsy link og købt nyt tape? Jeg synes samlingen ser ret omfattende ud ;o)

  SvarSlet
 3. Katrine - Gør endelig det. :) Tjek også lige Vibekes ud for de er altså også rigtig fine. I øvrigt er jeg næsten helt skuffet over at du ikke fangede mit link til dig (se adventsgave vol. 2)

  Ida - Nix, men jeg har kigget på hendes side cirka en milliard gange. Er kommet frem til at jeg snart godt kan legitimere at udvide min otte rullers samling for jeg har brugt en del. Prøver stadig ihærdigt at begrænse mine kreaindkøb og faktisk få brugt det jeg har. :D

  SvarSlet
 4. Jeg har gået i de samme tanker som dig, hvad angår gavemærkerne kan jeg se:) Og de er jo virkelig fine, så jeg holder ved. At de er lynhurtige at lave, passer desuden lige ind i mit program!

  SvarSlet
 5. Malene, jamen det er jo også oplagt at lave sådan nogle gavemærker. :)

  Lynhurtigt er sjovt nok også indimellem en kvalitet her. Og jeg skulle have posten pakken til England i går (ja faktisk i fredags så jeg krydser fingre for at den alligevel når frem!), så det skulle gå tjept og jeg var udgået for gavemærker...

  Stine, tak skal du have. :)

  SvarSlet
 6. Sejt papir! Hvor er det fra? ;)

  SvarSlet
 7. Lækker løsning. Næste år må jeg vist hellere opgradere fra Manilla mærkerne ;)

  SvarSlet
 8. Mia, mener du det på pakken? Det er bare en af de der celofan gaveposer fra en musik forretning, så det er ikke papir.:)

  SvarSlet
 9. Malene, hjemmelavede manillakort med pynt plejer lige præcis også at være min løsning.:D

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare skægt. Dine er ret seje. Sjovt at det lige var samme dag det blev postet...:-)
  Kh V

  SvarSlet
 11. Hvor er de fede Maiken, god ide ;)

  SvarSlet