2.1.12

Back to work


Pyh, det er altså hårdt at starte på arbejde igen efter barsel. Dagens status:
 • 6:20 Hamrede på vækkeurets snoozy knap
 • 6:29 Vækkeuret ringer igen. Skulle til at give Karsten en albue i siden for at få ham op da de barske realiteter ramte mig frontalt. Karsten er på barsel, jeg skal på arbejde!
 • 8:00 Dybt imponeret over at de lykkedes mig at komme ud af døren, aflevere i børnehave OG være på arbejde klokken 8:00 dut, på trods af at jeg har flex tid.
 • 8:01 Konstaterer at ingen andre på min kontor er kommet tidligt.
 • 8:05 Konstaterer at kaffemaskinen ikke er tændt endnu = krise!
 • 9:00 De nærmeste kolleger dukker op. Er kommet på netværket, fået ændret telefonnummeret og sendt sød men insisterende mail om at jeg kommer forbi IT afdelingen hver dag indtil jeg har fået tiltusket mig en laptop + docking station.
 • 10:30 Har fået slettet ud i 560 mails og rammes af massiv rastløshed.
 • 11:35 Kolleger i nabo enheden kan se jeg har frokostkrise og vi lusker i kantinen.
 • 15:28 Har tvangsindlagt tre kolleger til individuelle møder ift status på respektive projekter og brainstorming over de opgaver jeg skal i kast med. Beslutter at nok må være nok, og går to minutter før officiel arbejdstid er ovre.
Selvfølgelig er det fedt at komme op i et højere kognitivt gear, men efter ti måneder på lavblus så er jeg altså tappet for energi nu, så jeg slapper af  i aften med latté, chokolade og wordfeud (Ufatteligt at scrabble kan være så fængende. Debut i går, hooked allerede nu). Agnes synes vist også det er hårdt selvom hun har hygget  med far hele dagen. Hun har reageret med hele følelsesregisteret. Babylykke da jeg kom hjem, insisteret på at være helt tæt ved mig og skæld ud over at jeg har været væk hele dagen.

Faktisk tror jeg først at arbejdsrealiteterne indfinder sig langsomt i løbet af denne uge, men jeg er helt sikker på at weekend bliver tiltrængt på fredag!

16 kommentarer:

 1. Ha ha ;D var ved at flække på langs, da jeg læste at du nær havde givet manden en albue for at få ham op ;) kan lige se det for mig, og tror jeg selv kunne få samme tanke

  - hold fast en start på året, at skulle i gang med jobbet igen, er glad for det ikke er aktuelt for mig, sådan lige med det samme - men det lyder som du har et dejligt job, som du er glad for at komme tilbage til - det er guld :)

  Godt nytår herfra

  Karina

  SvarSlet
 2. Tilbage til arbejdet efter endt barsel er en hård omgang. Det lyder som om du allerede er godt i gang med søde kolleger der sørger for at du kommer til frokost :-) jeg har prøvet turen 3 gange og det er ikke blevet lettere. Når arbejdet bliver hverdag, så opdager man, at det hele rent faktisk godt kan hænge sammen, en ih hvor kan man savne sine børn! God arbejdslyst i morgen
  Kh. Viola

  SvarSlet
 3. Velkommen tilbage til virkeligheden. Glæder mig ikke til det bliver mig. Modsat min første barsel nyder jeg hvert et minut af min barsel!
  Mens jeg læste indlægget gik det op for mig, at jeg faktisk ikke ved hvad du laver?

  SvarSlet
 4. Det slår virkelig hårdt, når man vælter ud i det der liv igen efter endt barsel!
  Jeg har selv været i sving i 4 måneder og det kan stadig slå benene væk under mig, men vi har heller ikke fået hende i vuggestue endnu...så jeg tror og håber på, at det nok skal blive godt når hun langt om længe starter på mandag!
  God arbejdslyst...intet slår den glæde de udstråler, når man kommer hjem til dem igen!

  SvarSlet
 5. Karina - Han er stadig ikke udenfor risiko for albuer i siden for jeg er sikker på at samme chok vil indfinde sig i morgen tidlig, haha! Kunne altså godt have brugt en lidt blidere opstart, men det skal nok blive godt. :)

  Viola - Kom vist til at ævle løs på kontoret fordi jeg var rastløs så de kunne ikke undgå at opdage det. :D Ved godt at kabalen nok skal gå op, men det er bare lidt uoverskueligt lige nu.

  Christina, nu har jeg heller ikke skrevet ret meget om arbejde på bloggen. Er uddannet sociolog, men arbejder på AAU med iværksætteri og innovation. Skal blandt andet til at lave en stor sommerkonference om entrepreneurskab i uddannelser, forretningsplanskonkurrencer og diverse events. Sådan cirkus. :)
  Første barsel ville jeg gerne hurtigt tilbage, men denne gang har jeg nydt hvert eneste minut for nu ved jeg at det er en "epoke" som slutter og en hektisk hverdag som begynder. :)

  Mille - Nemlig! Det er sørme også lang tid I må vente på vuggestueplads. Er det ikke svært at få det til at fungere med pasning de sidste fire måneder. Vi ville ikke kunne gøre det med to fuldtidsjobs, for så meget fleksibilitet har vi trods alt ikke.

  SvarSlet
 6. hold da op, er der allerede gået 10 mdr????? Jeg synes kun lige du har skrevet om, at du nu var gået på barsel. Pyha tiden flyver.

  SvarSlet
 7. Pyha for en opstart, men hatten af for at du mødte som den første:)
  Håber du hurtigt kan affinde dig med det noget højere gear, men det kræver nok lidt tilvænningstid:)
  Har også hentet wordfeud app'en, men har simpelthen været for træt efter nytåret til at få den afprøvet endnu:) Er også lidt bange for at jeg bliver grebet med det samme:)

  SvarSlet
 8. Pyha fik lidt en klump i maven da jeg læste dit indlæg. Er selv på barsel nu og starter på arbejde igen om 6 uger......hvor blev tiden af???? Lillepigen skal begynde i vuggestue om 14 dage. Glæder mig ikke til hverdagen igen rammer en.
  Kh Tina.

  SvarSlet
 9. Det lyder spændende - jeg er også på wordfeudbølgen! Det er godt mens man ammer:-)
  For mit vedkommende synes jeg der var "for stille" i den første barsel. Nu nyder jeg bare stilheden og den knappe tosomhed jeg har med mindstebarnet (men jeg håber nu, at jeg kan nappe en barsel mere ude i fremtiden:-))

  SvarSlet
 10. Mette Kathrine, lige præcis min tanke!! :D

  Malene - Det kommer med overvejende sandsynlighed sikkert heller ikke til at ske igen, haha. Hvilket WF navn har du? Mit er maikenholm (big surprice)

  Tina - Fik også bebs i April, så jeg er da lidt misundelig på dine seks resterende uger lige nu. ;) Held og lykke med vuggestue opstarten.

  Christina - Har lige præcis opdaget WF otte ammende måneder for sent!! :D Sætter virkelig også pris på stilheden nu, og har selv været markant mindre rastløs i denne barsel af samme grund. Ifølge Karsten er babyer lukket kapitel nu, men jeg håber da også lidt (bortset fra når begge skriger, man bare er død udmattet og bare har behov for fred + alenetid. :D)

  SvarSlet
 11. Uha ja, det lyder som lidt af en omgang at begynde igen. Sender masser af god karma til dig!!!

  Kh

  SvarSlet
 12. Min tidligere kommentar er forsvundet kan jeg se, så jeg prøver igen.

  Jeg husker tilbage på den første dag tilbage på arbejde, som en tid hvor jeg følte mig splittet i mellem lysten til at vende tilbage til arbejde og lave det man er god til og lysten til at blive hjemme ved sin dejlige lille baby. Og selv her 2 år efter kan jeg stadigvæk godt fæle mig splittede, men det vel en mors lod.

  Hvor lang tid skal Karsten gå hjemme på barsel?

  SvarSlet
 13. Wordfeud er stærkt vabedannende! Jeg spiller sågar wordfeud under tabdbørstningen i ny og næ... Det er svært at overlade barslen til far anden gang. Men jeg forbeholder mig rettighederne til skifte mening, og evt tage en tre'er senere ;)

  SvarSlet
 14. Det skal nok blive godt med arbejde og hverdag, måske bare ikke lige den første uge - men ingen tvivl om, at de er svære at gå fra de små pus :o)

  SvarSlet
 15. Lyder som en hård opstart, men det gode er jo heldigvis at arbejde giver mulighed for weekend

  SvarSlet
 16. Anne, takker! :)

  Camilla, det er nemlig lige præcis sådan jeg har det. :) Karsten har barsel indtil starten af februar.

  Michelle, synes WF er vældig morsomt og fængende, men jeg kan også mærke at jeg bliver hurtigt mættet af det! Ifølge min bedre halvdel bliver der ikke en tre'er her, så jeg må nyde dem jeg har. :)

  Lisbeth, allerede nu kan jeg også mærke det bliver nemmere, men det er også i takt med at hænderne bliver mere fulde af arbejde. :)

  Teresa, det har du nemlig helt ret i! :D

  SvarSlet