27.12.11

Juleglimt


Jeg øver mig med mit nye kamera i dunkel belysning. Det er totalt optur endelig at have fået et kamera i julegave og ikke være på låne-kamera mere. Lessons learned so far; Sørg for at slå dato angivelsen FRA hvis andre har været så venlig at slå den til. Det ser wag ud og er enormt besværligt at beskære alle billeder fordi man ikke gider en gigantisk neon orange dato angivelse som tager fokus fra selve motivet. Virkelig fedat at have fået nyt "legetøj" med masser af forbedringspotentiale hvad angår snapshots...

Julen er nydt i fulde drag Jeg har bare været i nuet, og det har været skønt. I store træk har der været masser af afslappende hygge med familien. Jeg bestod den store jeg-laver-selv-julemiddag debuten med bravour. Ingrid har været spændt, sunget alskens julesange og danset rundt i prinsesse kostume, hvor glitter er gået forud for æstetik. Agnes har vist bare nydt at vi alle har været hjemme, hvis man skal tolke det brede smil og søløve lydene? 

Eneste down side ved julen har været to bræksyge pigebørn. Ingrid hele juleaften, hvor hun var for syg til at danse om juletræet og Agnes dagen efter. Men trods det tror jeg faktisk Ingrid synes julen styrer for hårdt og den ingen-gave kolde tyrker kommer vist til at tage sådan lidt småhårdt på hende, haha. Jeg har sagt til hende, at julemanden har haft rigtig travlt med alle gaverne til børnene, så nu har han fået stress, slapper af og holder fri helt ind til næste jul. Jeg ved ikke om hun har ædt den forklaring?!

Håber alle jer andre også har haft en god jul med jeres kære.

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en fantastisk jul trods sygdom. Dejligt :)

  Glæder mig til forhåbentlig mere hygge i året der kommer.

  Kram

  SvarSlet
 2. Anne, det har virkelig også været enormt hyggeligt. Men ret synd at Ingrid var så syg juleaften, selvom hun tog det pænt. Håber også din jul var go'. Starter jo på job sådan lige om lidt, så der bliver vist jævnligt smutture til Kbh. så jeg synes bestemt vi skal se om vi kan finde en stund til hygge. :) Kram.

  SvarSlet
 3. Lyder så hyggeligt! Og tillykke med kameraet - jeg fik også et...dejligt med legetøj til voksne
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 4. Stine, det er altså dejligt når man ikke længere går ned på udstyret. :D

  SvarSlet