4.12.11

Adventsgaver


December sidste år var vildt hyggelig med kreakalender. En fin hjemmelavet gave hver dag fra min veninde var ren luksus. Men 24 hjemmelavede pakker er altså temmelig tidskrævende og nogle af dem bliver sådan lidt dims-ting, så i år har vi aftalt at lave en adventskalender og julegave med lidt større ting. Så der er blevet pimpet pakker og nørkles lige nu på de sidste to gaver. Hvad der er indeni pakkerne må I vente lidt med at se...

Er endelig back on track efter tre ugers teknisk breakdown (hurra!), så indlægene er lidt på bagkant...

18 kommentarer:

 1. Hej Maiken

  Hvordan får man fat i sådan nogle runde klistermærke dutter???

  SvarSlet
 2. Anna - Tak tak, det har også været træls med sådan en ufrivillig pause.

  Katrine - Mærkerne har jeg fået af Anne Apfelstrudel, men jeg skal helt klart have flere. Hun har købt dem i en fysisk butik, men du kan finde dem på ebay og etsy også. :)

  SvarSlet
 3. Velkommen tilbage til civilisationen ;)

  SvarSlet
 4. Hvor er de smukt pakket ind. Jeg har også gang i en venindepakkekalender i år med 24 hjemmelavede gaver - (du kan se hvad jeg har fundet på på min blog). Glæder mig til at se hvad der er i pakkerne :o)

  SvarSlet
 5. Hvor er de fint pakket ind! Og velkommen tilbage Maiken. :-)

  KH Tine

  SvarSlet
 6. Michelle - Jeg har også følt mig temmelig afsondret. :D

  Pernille - Har lige set at du har lavet hele fem pakkekalendere, vildt! Det bliver helt sjovt at se hvad du mon har fundet på, men de karameller ser altså gode ud. Oppe i indlæget kan du finde link til de 24 pakker jeg lavede sidste år. Denne gang synes jeg det er lidt fedt at have mere overskud til den enkelte pakke. :)

  Tine, tak tak :)

  SvarSlet
 7. Dejligt teknikken virker igen:) Hvordan gik det med alle de fotos, der lå på comp.?

  SvarSlet
 8. Anne, de er reddet så jeg er en lykkens pamjulefis. Og den blev fikset af Karsten ved at bringe de rette incitamenter på banen (B&J is) ;)

  SvarSlet
 9. Dejligt at ha' dig tilbage..:)
  Og igen igen lækre gaver.. Har du købt masking tape i Den blå fugl? Jeg leder og leder men synes dem jeg gerne vil eje er udsolgt de fleste steder på nettet..
  KH

  SvarSlet
 10. Anne, nogle af dem har jeg købt i Blå Fugl og andre i Høgh interiør (begge Aalborg). Skulle du komme på de her kanter må du sige til :)

  Jeg ved Ida Midtimellem har købt på etsy af en sælger kaldet kimamaya, hvor der incl porto er cirka 20% at spare når man køber fem ruller ift butikspris. Så jeg tænker på at opgradere med lidt mere tape. :)

  SvarSlet
 11. Glæder mig til at se hvad der er indeni:) Det kan kun være noget godt, når det kommer grå din hånd!!
  Dejligt at have dig tilbage, Maiken.

  SvarSlet
 12. Tak for svar...;)
  Jeg må "et smut" til Ålborg igen inden længe;) Men ville gerne ha' noget til barnedåbsinvitationer og julegaveindpakning, så må helere kigge på etsy;)
  Forresten - det hjertepapir du spørger til hos Krudtuglens mor er vist fra (din ikke velkommen med barnevogn) Søstrene Grene.. Der har jeg i hvert fald købt mit;)
  Ha' en dejlig dag..
  KH

  SvarSlet
 13. Malene, nogle af tingene vil du nikke genkendende til. ;) Og tak. :)

  Anne, det vil være hyggeligt hvis du kommer en tur herop. :) Min barsel er bare snart på held, desværre. Har hyggedag med mor og søster torsdag, så mon ikke de vil trille barnevogn mens jeg smutter indenom Søstrene? Tak for tippet. :)
  Jeg lavede btw flagranker på dåbsinvitationerne til Agnes, så hvis det er noget i den dur du tænker at lave, så vil det være temmelig meget nemmere med MT frem for at lime små stykker REL papir på. :)

  SvarSlet
 14. Ja de varer jo desværre ikke evigt de barsler..;) Hvornår er det du skal starte op igen?
  Det var lidt i den stil jeg tænkte - sidste års julegaver fik flagranker af REL papir m.m. og tænkte også at MT absolut ville være nemmere..;)
  Har lidt, men ikke lige i de ønskede farver..
  Ha' en dejlig hyggedag torsdag;)

  SvarSlet
 15. Nej, desværre er jeg næsten tilbøjelig til at sige lige nu. ;) Jeg giver barselsstafetten videre til Karsten til nytår, så jeg er tilbage på arbejdspinden den 2. januar. :)

  Altså, hvis ikke du kan finde de varianter du søger så giv mig et prej. Jeg skal nok købe nogle for dig og sende. :) Hvad er det for nogle du gerne vil have?

  SvarSlet
 16. Åhh.. Det var snart..:) Men dejligt at mændene gider/kan tage lidt også..

  Tak for tilbuddet - jeg kigger lige og så kan det godt være jeg tager dig på ordet..;)
  Den jeg ikke kan finde nogen steder er den der gule med små hvide blomsterlignende på. Og ellers er jeg ude efter nogle sort/hvide (gerne skrå stribet og prikket) og så nogle med forsk. farvede prikker, en med smalle turkise striber og evt et par ensfarvede (lilla og pink).. Har fundet en del på Etsy og Retrovilla men der er bare pivdyr porto;)
  KH Anne

  SvarSlet
 17. Anne, du kan få flere af de nævnte på den etsy butik jeg nævnte: http://www.etsy.com/listing/87493062/5-masking-tapes-your-choice Men ellers il jeg mene du kan få alle de nævnte i Blå Fugl, hvis hun vel og mærke har samme sortiment. Sig til hvis jeg skal købe dem for dig for så vidt jeg kan se har hun dem ikke på webshoppen. :)

  SvarSlet