7.12.11

Adventsgave vol. 1


Hver adventssøndag har jeg den luksus at pakke en lækker hjemmelavet gave fra min veninde op. Virkelig fine ting, så det skal da vises frem...

#1: Adventgaven til Christina. Et DIY kit til søndagshygge med rollingerne i bedste old-school dryppe lys til opgraderet med glimmerstjerner og neonsnor til ophæng.
#2: Adventgaven jeg fik. Den mest fantastiske pude i lækker uld med sorte pynte pipingkanter i sort uld. Hun er altså go' hende Christina!

Puden supplerer de grafiske puder jeg syede i foråret virkelig fint. Den er testet, og den er (ikke uvæsentligt!) rigtig go' at sove på! Og så drømmer jeg (stadig) om en af Cilles vidunderlige puder, som passende kunne gøre den selskab i sofaen.

4 kommentarer:

 1. Pudsigt sammentræf, jeg har lige lavet opdatering på puden!
  Den du har fået der er virkelig god. Simpel og speciel på samme tid. Fedt!

  SvarSlet
 2. Hvor det bare en rigtig god ide at udveksle adventsgaver på den måde. Og hvor er det bare en fed pude du har fået. Dryppe lys, det tror jeg ikke jeg har gjort siden jeg gik i skole, det kunne være jeg skulle gøre det med Karoline her i december.

  SvarSlet
 3. Uha nogle fine adventsgaver, der cirkulerer mellem jer:) Hvad med den fra i søndags?

  SvarSlet
 4. Cille, ej det er da lidt morsomt. Er simpelthen så imponeret over den du havde lavet! Elsker det grafiske udtryk i puden jeg har fået. :)

  Camilla - Det er altså også vildt hyggeligt. Vi ændrede det fra kalendergaver til adventsgaver. Både fordi det er mere overskueligt, men også for at vi kan bruge mere tid på nogle af gaverne. :) Ingrids interesse for lys-drypperi holdt kort, men det er ret hyggeligt at gå i barndommen på det punkt. :)

  Anne - Lidt uheldig timing at jeg fik en af de store gaver den søndag hvor hun fik den mindste, haha. Den næste gave kommer på bloggen en af dagene, men den var også rigtig go' ;D

  SvarSlet