30.12.11

Cirkler


Den sidste måned har jeg klippet cirkler i massevis (helt præcist 204 cirkler!). Det greb ligesom om sig! Både fordi det er ret meditativt at lave, men også fordi jeg er vildt begejstret for det rene grafiske look.

Cirkelboldene har jeg lavet i julegave til min veninde som afslutning på en rigtig hyggelig adventskalender. Og så har posten også været omkring Louise med et par stykker også i nissegave. To cirkelranker i fine pasteller har jeg lavet til pigernes værelser.

Klipperiet er jeg ikke færdig med, da jeg har foræret de cirkelbolde væk som oprindeligt var tiltænkt det pigeværelse vi skal til at lave, men sådan kan det jo gå...

NB: Hos Junette kan du finde en rigtig god DIY på cirkelboldene.

14 kommentarer:

 1. De er også bare rigtig fine dine bolde:) Men fatter ikke helt hvordan nogen kan få tid til andet end at være mor;)

  SvarSlet
 2. Du har forhåbentlig en udstanser?! :)

  SvarSlet
 3. Fine farver. Vi pimper yngste ynglets bærneværelse pt, det er fantastisk hyggeligt :)

  SvarSlet
 4. Tine - Tak. Har foræret de fleste væk, så jeg mangler at lave 3 endnu til værelset. :) Bruger aftentimerne på det, men jeg er altså også i totalt søvnunderskud. ;)

  Fie - Nix, men jeg synes efterhånden jeg har fortjent en! :D
  Jeg kommer altid til at købe en masse ting ind jeg ikke kan leve uden, og lige nøjagtig denne gang fik jeg overbevist mig selv om at jeg altså måtte kunne nøjes med low-tech. Haha, typisk.

  Michelle - Vi skal også have lavet børneværelse i stedet for kontor og trylle ekstra plads til det hele, så jeg er så småt begyndt at kreere lidt og samle sammen. :) Viser du ikke det færdige resultat hos jer?

  SvarSlet
 5. Wow, de bolde er über lækre! Er helt vild med farverne. Godt nytår til dig og dine, håber 2012 giver mere søvn på kontoen, og at vi får set meget mere til hinanden :)

  SvarSlet
 6. Julia, tak tak. De er jo også lige i linje med dit pastel univers. Lidt ærgerligt at billedet ikke giver et reelt billede af deres størrelse for de er faktisk ret store. Også et dejligt nytår til dig. Håber på rigtig mange hyggelige og sjove timer i 2012. :)

  SvarSlet
 7. wow de bolde er fede.. limes de sammen eller hvordan?

  SvarSlet
 8. Jane - Tak. :) Ja, indeni cirklerne er der ridset om en retvinklet trekant, linjerne er blevet foldet, kuben samlet med clips og limet i alle samlinger. Jeg så for længe siden en DIY et eller andet sted, men kunne ikke finde den igen, så jeg har selv lavet en skabelon og prøvet mig frem. :)

  SvarSlet
 9. Det ser så...... fint ud - er helt vild med der der kugler :-)

  SvarSlet
 10. De er bare rigtig fede i de farver! Dem kan jeg lide.

  Der er en som efterspørger en DIY og jeg har lavet en på min blog:
  http://junettebay.blogspot.com/2011/12/papir-ornament-tutorial.html

  SvarSlet
 11. Så fine sager..:) Jeg har jo også gang i cirklerne - dog med udstanser;) - men synes jeg mangler fint ensfarvet papir.. Hvor har du købt dine fine pasteller..?
  Kh Anne

  SvarSlet
 12. Boselade - tak :)

  Junette - Jamen, så var det ved dig. :) Jeg granskede min hukommelse, men mente bare at jeg havde set cirkler ved dig og ikke en DIY. Nu har jeg fluks tilføjet det i indlægget så andre kan finde hen til den nemt. Tak. Din måde at samle bolden på er altså også en anelse nemmere end den fremgangsmåde jeg brugte, så det vil jeg da prøve ved næste. :)

  Anne - Haha, det kan jeg godt forstå! Papiret fra cirkelrankerne er købt i en gammeldags papirhandler i Ebeltoft, men da jeg løb tør købte jeg nyt i Salling som jeg har lavet de fleste bolde af. Udvalget var dog mindre der. Det er en blanding af pap, fransk karton og fransk papir. Man kan sagtens bruge lidt tykkere papir når der bare er karton imellem til at stabilisere den med. :)

  SvarSlet
 13. Hvor er de flotte! Jeg har købt mig en udstadser i Panduro (de er på tilbud pt!) efter jeg havde set DIY´en hos Junette :D Er bare ikke nået længere.. 2012 blir året ;)

  SvarSlet
 14. Tak :) Må vist hellere omkring Panduro for at kigge på det. Men jeg kan godt lide de har forskellige størrelser så det ideelle ville vist være noget der hedder en cirkelskærer hvor man (så vidt jeg kan forstå) kan justere størrelsen på cirklen. :) Ulempen er, at jeg tror sådan en tingest er væsentlig dyrere?

  SvarSlet