2.12.10

Det blir' en go' december måned!Hvor er det bare fedt at kigge på resultatet af sine kreative anstrengelser og engagement. Præcis sådan havde jeg det, da jeg i 11. time (læs: lang tid efter midnat) blev færdig med jule-kreakalenderen til min veninde.  På julemånedens første dag i går havde vi aftalt hygge og kalender bytteri. Mange gange har jeg tænkt, at det var en super god idé Rakel kom med. For selvom tiden indimellem har været lidt presset, så har projektet været kilde til rigtig mange hyggelige kreastunder, planlægning og små hints til hinanden. Det har virkelig været sjovt, så jeg er glad for at greb idéen.

Faktisk er jeg super spændt på hvordan gaverne jeg har lavet bliver modtaget og alle de spændende pakker der venter mig. Og det er altså spændt på den der rigtig barnlige måde! Så jeg har på fornemmelsen at det sørme blir' en go' december måned. Se bare den flotte gave jeg kunne stå op til i morges... 


Og så glæder jeg mig faktisk også til at vise gaverne herinde. Så jeg regner med at der hver 3.-4. dag bliver vist hvad der har været i pakkerne de foregående dage...

11 kommentarer:

 1. Ej, så fint. Både den du har fået og den du har afleveret :)

  SvarSlet
 2. Ej så fint det hele.. Og dine er da så farverige.. men også den modtagne pakke er virkeligt flot.. gad vide hvad der er i den.. Jeg står også op med spænding hver morgen nu.. .)

  SvarSlet
 3. Åhr misundelse er en grim ting...

  SvarSlet
 4. Ej hvor ser gaverne lækre ud! Dig gad jeg godt bytte gaver med;)

  SvarSlet
 5. Malene - Glæden er altså også stor. Tænk sig at kunne stå op til en fin pakke hver dag i hele december!

  Rakel - Jamen, jeg takker mange gange for den gode idé! :o) Min veninde elsker masser af farver, så selvfølgelig skulle der også være pang på farverne. Jeg glæder mig til at se hvad du får i kalender - hvis du altså viser frem?

  Stine - I know! Og havde det været andre ville jeg haft det på samme måde. Mon du kan lokke Maria eller en anden til det samme næste år?

  Anne - Tak og i lige måde! Nu må vi se om gaverne lever op til deres farverige ydre. Og apropos bytte. Vi kunne jo lave en kreativ bytte-julegave, hvis du er interesseret?

  SvarSlet
 6. Sikke et lækkert farveorgie. Gid jeg havde fået sådan en smuk pakkekalender. Gaven du har fået er da også helt vidunderligt pakket ind, glæder mig til at se hvad der var i den :)

  SvarSlet
 7. Hvor skønt er det lige! :-))

  SvarSlet
 8. Hej Maiken
  JA! Det kunne være super hyggeligt med en hjemmelavet julegave:)

  SvarSlet
 9. Julia - Jeg har også nomineret det til at være årets bedste idé pt. :o) Det blir vist primært billeder af de kreationer som jeg har lavet der havner på bloggen, men man skal aldrig sige aldrig... I den fine pakke var et smukt hjemmelavet honningehjerte med et glansbillede af en engel. Det glæder jeg mig til at nyde sammen med en kop chai. :o)

  Louise - Præcis!

  Anne - Ih altså, nu kører den kreative hjerne allerede i selvsving. Det blir' rigtig hyggeligt, men jeg har altså næsten også en lille smule præstationsangst fordi du er så go' ;o) Jeg skal til julefrokost med arbejde i morgen, men prøver lige at finde en ledig stund inden til at maile dig - ellers blir det lørdag...

  SvarSlet
 10. Ej, hvor ser det spændende ud. Glæder mig til at følge med i, hvad du får af spændende ting. Og hvor må det være spændende at kunne åbne en gave hver dag i december.

  SvarSlet
 11. Malene - Det er altså også rigtig hyggeligt! :o)Og så greb jeg mig selv i at sige i dag, at jeg ikke troede Ingrid kunne håndtere det med at få pakker hver dag og det så var slut. Det var lige indtil jeg kom i tanke om, at jeg jo faktisk får en pakke dagligt her i december. Tsk tsk!

  SvarSlet