10.5.10

Tea-time og stoflige lækkerier

Holder indvielse af mine nye kopper, hvoraf den lilla, orange og gule blev hjembragt under lørdagens shopping. Nu står de nyvaskede i skabet og klar til masser af timers snikke-snakke-sladre-krea-hygge. Elsker deres fine organiske form og klare farver. Utroligt hvad lidt hverdagsæstetik kan gøre!

Lørdag nåede jeg desværre ikke om denne skønne the forretning, så kopperne må for nu tage til takke med en themæssig opgradering fra Twinings.


 Da jeg kom hjem fra arbejde lå en pakke med disse super fine ting fra Mia, som jeg har lavet en change-away med. Mia havde sendt noget fint tapet og papir, seks super flotte stykker retro- og æblestof samt en fantastisk café-pusletaske i det skønneste Liberty stof.


Den skønne café-pusletaske fortjener et close-up, for den er simpelthen så fin! Så nu er den 4-liters frysepose henvist til køkkenskuffen - for fra nu af skal krudtuglen og jeg var stangsmarte når vi skal på svip-tur og ikke har plads til pusletasken.

 Mine fingre er krydsede. Mia har endnu ikke modtaget pakken fra mig, selvom den var sendt i fredags. Hvis ikke den snart dukker op, så kan jeg sige så meget, at PostDanmark helst ikke vil have mig som utilfreds kunde!

God aften til jer alle...

5 kommentarer:

 1. Skønne ting du har erhvervet dig:) Er især vild med kopperne. Hvor er de købt??

  SvarSlet
 2. Er også ovenud begejstret over min change-away!

  Kopperne er fra Kähler og hedder Mano. Lige nu er det på tilbud i Inspiration til 100 kr, hvor normalprisen er 150 kr. stykket. De er rigtig gode at holde ved og bare... rigtig fine. :o)

  SvarSlet
 3. Uha - jeg er SÅ tæt på at gå i Inspiration og købe mig nogle... Måske bare 4-6 til en start... Bum bum bum...

  SvarSlet
 4. @Ditte: Det er i hvert fald nemt at blive fristet over måde. Kopperne findes i otte forskellige farver, hvoraf der er seks i klare farver, én sort og én hvid...

  SvarSlet
 5. Puha, så nåede pakken frem til Mia i dag og jeg er meget meget lettet. Nå ja, det er PostDanmark vel egentligt også... ;o)

  SvarSlet