11.5.10

Krea-memory-lane

For lidt over et halvt år siden rundede jeg både et hjørne og blev den lykkelige ejer af en virkelig god symaskine. Mange timer senere, kroner fattigere, en bugnende kreakommode og tilegnede teknikker kan jeg ikke lade være med at kigge ned af krea-memory-lane. Jeg kunne mere end jeg troede og har lært utroligt meget...

Kom med, og følg med ned af krea-memory-lane...
9 kommentarer:

 1. Hvor er der mange flotte og fine ting.
  Især nettene på billede 2 er jeg virkelig imponeret af..

  Kh

  Cristina

  SvarSlet
 2. Du laver så fine ting!! Tak for turen :)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skønne ting du har lavet!

  SvarSlet
 4. Tak for jeres super søde kommentarer! Faktisk har det været ret interessant at standse op og tage et kreativt tilbageblik.

  Arbejdsmæssigt sidder jeg hovedparten af tiden foran en computer og så er det virkelig fedt med en hobby hvor der er et synligt produkt og at læringen er tydelig. Jeg har i hvert fald lært mere end jeg som udgangspunkt troede jeg kunne... Måske er det lidt anti-jante, men jeg er faktisk lidt stolt. :o)

  SvarSlet
 5. Hej Maiken. Hvor er du SEJ med en symaskine. Jeg er vild med det fine sving-skørt og vesten super-flot! Jeg er også meget imponeret over dine net! Bi-kostumet syede jeg også til Carla til fastelavn. Det er så sødt og super-fint med Ingrids hårbøjle til :)

  Måske ses vi på Mallorca... Skal I flyve fra Aalborg? (jeg kan se, at I går i Aalborg ZOO ;)

  SvarSlet
 6. Hej Mette. Tak for de symæssige komplimenter. :o)

  Faktisk har bi-kostumet været langt den største symæssige udfordring, så du må også være ganske habil ved en symaskine. ;o) Jeg så godt at du havde syet et tilsvarende bi-kostume til Carla og lurede vældig meget på din vinge-løsning, som nok er en del smartere end det ståltråd, der var ved at give mig pip. Så jeg ender nok med at lave nogle andre vinger, hvis hun skal bruge kostumet igen...

  Nej, vi skal flyve fra Billund, selvom afrejse fra Aalborg ville have været langt smartere. Vi skal til Alcudia og rejser med Apollo. Hvad med jer?

  SvarSlet
 7. NU måtte jeg lige hoppe ind i blogland et smut igen. Tak for turen på memory-lane! Der var mange af mine favoritter imellem. Og fantastisk flagranke du har gang i!

  Knus Gitte

  SvarSlet
 8. Jeg er jo stadig vildt forelsket i din kirsebærnederdel <3 Ja og såmænd også mange af dine andre ting, men dén nederdel tænker jeg stadig på :)

  SvarSlet