20.5.10

And the winner is...

Efter et par timers hygge med dejligt vejr, grillning og masser af snik-snak med skøn veninde, så er det endelig blevet tid til at trække vinderen i min første give-away...

Først nedskribling af navne, klipning og op i en stor skål, hvorefter manden min (efter eget udsagn) skulle udvælge lykkens pamjulefis, og vinderen blev...

...Anne med bloggen Apfelstrudel. Tillykke med sløjfe-spændet og ugle-spændet. Andenpræmien gik til Stine med bloggen Prinsesser og pirater. Også et tillykke med kirsebær-spændet og det lille sommerfugle-spænde.

 
 Vil I ikke være søde at maile jeres adresse til mig, så jeg kan nå at sende gaverne inden jeg drager på Mallorca-ferie lørdag.

Men stay tuned. Efter ferien kommer der en ny give-away...

12 kommentarer:

 1. Ahh hvor dejligt! Sender dig lige en mail:)

  SvarSlet
 2. Åh Majken - kunne du lokkes til en changeaway eller til at sælge mig et spænde med kirsebær og evt. sommerfugl i stedet for blomst?

  SvarSlet
 3. Anne - Det lyder super godt, så vil jeg forsøge at poste den i dag eller i morgen...

  Didde - Jo selvfølgelig vil jeg da det. :o)
  Da jeg nærmest står med det ene ben på vej til ferie, så bliver det efter jeg er kommet hjem. Jeg kan jo fx. sende dig billeder af noget forskelligt bånd+pynt og så kan du selv designe looket. Materialer har jeg i hvert fald i overflod.
  Nå ja, og så sender jeg da også lige et bonus-spænde med fra min æske. ;o)

  SvarSlet
 4. Uhh det lyder fantastisk! Vi er også på vej - dog kun på weekend, så det passer fint med en uges tid - det haster jo ikke mere end det jager ;)

  Hvad vil du ha til gengæld?

  SvarSlet
 5. Hej Didde - Herligt med en weekendtur! Kan vi ikke bare maile om det når jeg er kommet hjem igen? Hvad er det nu din mail er?

  Jeg tænker at det fx kunne være en fin fødselsdags flagranke - for den du lavede til tvillingernes fødselsdag er SÅ fin. Så kunne jeg matche op med lidt ekstra lækkerier...?

  SvarSlet
 6. Ihh hvor er jeg heldig. Er netop hjemvendt fra Københavnertur, så skønt at komme hjem til dette. Sender dig en mail:-)

  SvarSlet
 7. Hej igen... fik mailen retur... står der ikke maikenholmdors?

  SvarSlet
 8. Hej Maiken...
  Troede jeg havde svaret, men nettet har vist ædt min besvarelse ;)
  Flagranken tog pæææænt lang tid, men lad os snakke om det pr mail når du er hjemme :) Min er diddenyborg @ hotmail.com - har svært ved at se din må jeg indrømme ;)
  /Didde

  SvarSlet
 9. Hej Didde - jeg ghar et alternativt forslag, så jeg smider lige en mail...

  Hej Prinsesser og Pirater - Det var dejligt at du kan bruge det! Jeg nåede ikke at sende gaverne før min ferie, så det kommer afsted i morgen. :o) Da både Didde og dig havde svært ved at læse mailen, så jeg har lige ændret skrifttypen, så nu kan andre forhåbentlig også læse det...

  SvarSlet
 10. Det lyder spændende - og nu kan jeg også læse mailadressen ;)

  SvarSlet
 11. Hej... Tusind tak for gaven. Jeg har vist fået den modsatte end jeg var trukket ud til:-)Sikke noget fint stof, tusind tak, det kan jeg nemt bruge. Mon den anden vinder har fået min præmie? Jeg er glad for det der kom, men sender det gerne rundt, hvis hende den anden, er ked af "byttet".
  Jeg lægger lige et fint billede på af den skønne gave i morgen. Min datter er blevet vaccineret idag og er rigtig utilpas, så har ikke hænderne fri så længe af gangen!

  SvarSlet
 12. Hej Stine

  Åh, damn. Jeg tjekkede igen og igen OG kom i tvivl om hvorvidt jeg havde byttet rundt. Hvilket jo var tilfældet. *doh*

  Det beklager jeg virkelig meget, men der var run på herhjemme - Ingrid havde ulve-time, postkassen skulle snart tømmes og jeg kom på vej hen til postkassen i modstrøm af 2500 kvinder, der gik LadyWalk. *blink*

  Hvis I enten er tilfredse hver især, eller kan bytte internt vil jeg være taknemmelig. Så kan vi altid finde ud af et plaster på såret. ;o)

  SvarSlet