11.5.10

Gudeskønne kjoler fra gudebogen

Første gang jeg blev introduceret for bogen med Elsebeth Gynthers skønne kreationer var det under kaldenavnet Gudebogen. Den er fantastisk med sådan en bog, som har været kilde til masser af inspiration, hvor der hele tiden kommer nye idéer og projekter til. En af de første ting jeg har givet mig i kast med er slå-om-kjolerne, hvilket greb lidt om sig...

 
Det fine retrostof kommer desværre ikke helt til sin ret, da det har de klareste blå og lilla farver. Mit første retro-stof scoop var det blå-lilla stof og det gul-rød-orange mønstrede. Begge var pudebetræk indkøbt til den nette sum af 5 kroner stykket og blev fluks omdannet til de fine slå-om-kjoler, som der liiiiige præcis kunne blive til...


Kantbånden mangler jeg stadig at sy på denne, men jeg er simpelthen i syv sind med farven og har brug for en 2nd opinion. Så kære kreakvinder - hvad synes I? Skal der lilla, gul, rød eller orange kantbånd på? Jeg er endelig ved at have en præference, men jeg vil gerne have jeres mening med...

Kantbåndet er jeg også i tvivl om på den sidste. Det orange kantbånd har jeg liggende, men jeg har en idé om at grøn nok ville være en finere farve... Hvad synes I?


Måske er den for retro i farverne til min lille krudtugle, så hvis én af jer bare synes den vil være perfekt og kender en lille trold der bruger str 2 år, så sælger jeg den gerne...

Når beslutnigen er truffet ser I naturligvis det færdige resultat... :o)

10 kommentarer:

 1. Ih hvor er de fine. Er særligt vild den første. bare man havde en lille pige at klæde ud.
  Jeg synes du skal sætte lilla kantebånd på den i midten. Det vil være en super fin kontrast.
  I øvrigt 1000 tak for det fine stof:-) Er glad for det hele:-)
  Kh Julie

  SvarSlet
 2. Jeg tror jeg synes orange til den første, men kan godt forstå du er lidt i tvivl...!!

  Til den sidste tænker jeg umiddelbart brun, men grøn ku nok også være fint - tror jeg synes den orange er lidt for pang??

  SvarSlet
 3. Hej Maiken. Ville også vælge det lilla kantbånd til den midterste...det vil være rigtig fint.
  Håber og ønsker at posten har været der med din pakke når jeg kommer fra arbejde i dag...please!

  SvarSlet
 4. Sikke nogen skønne kjoler. Og vildt at de kunne laves ud af et pudebetræk:) Ville også vælge lilla kantebånd til den midterste.

  SvarSlet
 5. Jeg ville tage orange til den første, den sidste ved jeg ikke :o) men hvor er de skønne!

  SvarSlet
 6. Jeg stemmer på orange til den første, og måske gul til nummer 2 hvis den ikke er for solgul. Alternativt lave noget kantbånd selv i matgrøn.

  Rigtig skønne kjoler :o)

  SvarSlet
 7. Jeg tænker lilla til den første, og rød eller blå til den nederste ;o)

  SvarSlet
 8. Hvor er det super at få "folkets mening"! Faktisk blev jeg lidt overrasket, for jeg havde selv lidt afskrevet den lilla, og vejede over mod den røde. Men efter jeres feedback er den lilla back-in-business, så det er egentlig ikke blevet meget nemmere... :o)

  Blå og rød havde jeg ikke selv overvejet til den brun/orange kjole. Satser nok på en farve som er i stoffet allerede, men vejer mest mod grøn eller alternativt brun?

  Kom frisk med flere bud!

  SvarSlet
 9. Hvor er det nogle skønne farver kjolen i midten har.
  Jeg er også til den lilla, men kunne også overveje tyrkis eller måske en grøn.
  Synes ikke det gør noget at farven ikke findes i stoffet. Men det er jo en smagssag.

  Herhjemme elsker vi også gudebogen :)

  SvarSlet
 10. Hmm... Kan virkelig ikke beslutte mig for om det til den midterste kjole skal være lilla eller rød kantbånd. Det ender nok med at jeg må "flip-a-coin"...?

  Mette - jeg elsker kontraster så egentligt behøver det ikke matche i min verden. Men den nederste kjole er så tilpas retro at jeg i hvert fald for den ikke vil gøre den mere "spraglet". Så jeg er vist blevet enig med mig selv om at prøve med det grønne kantbånd for netop at fremhæve den grønne farve i stoffet og give kontrast til alt det brun/orange/gule... :o)

  SvarSlet