4.5.10

Blomster i massevis...

I mit stoflager var der forbløffende lidt småblomstret stof, og med masser af krea-idéer der involverer småblomstret stof, så var det tid til at rette op på den fadæse... Blomsterne blev plukket her, så jeg har lidt at øve mig på inden jeg kaster mig ud  indkøb af det noget dyrere liberty stof...

I en af de lokale genbrugs-bikse faldt mit blik på en lille pude syet af det fineste liberty stof. Efter at have mærket den fine kvalitet forstår jeg pludselig hvorfor det er så efterspurgt! Men indtil videre har jeg to mindre firkanter at øve mig på...


Hav en dejlig dag!


4 kommentarer:

 1. Super skønne blomster. Liberty er i øvrigt langt billigere i England, jeg har ofte lurret med endnu ikke købt derfra.

  SvarSlet
 2. Liberty eller ej...... de er stadig skønne og jeg er sikker på, at der kommer lækre ting ud af dem.
  Men ja!
  Liberty er lækkert men også meget dyrt.
  Tror jeg vil lure Michelles tip og tjekke det i England.

  Held og lykke med projekterne
  og ha' en dejlig dag
  h
  Kristine

  SvarSlet
 3. Jeg er helt enig - stof2000's ret mange fine blomsterprints gør det ganske godt!! Og jeg har ikke haft fingre i liberty endnu - kan forstå jeg helt skal holde mig fra det ;)

  SvarSlet
 4. Har også set super gode Liberty tilbud på engelske hjemmesider, men der skal man købe minimum 1 meter af hver. Så jeg har overvejet enten lidt sam-bestilling eller købe noget og sælge resten i Liberty stofpakker?

  Dog er det lidt på stand-by, da jeg har hjemhentet mere stof end jeg har nået at lave til skønne ting, så jeg skal først have saksen i det nyindkøbte.

  @Kristine: var lige hurtigt omkring din blog, men skal vist derind igen... :O)

  SvarSlet