2.5.10

Hvor skabet stod...

På vej hjem fra arbejde i torsdags kom jeg forbi et privat loppemarked og fandt dette skønne skab. Nogle her i husstanden synes loppefund er fantastiske, andre knap så begejstrede... Derfor havde skabet indtaget venteposition udenfor døren indtil der ved passende lejlighed kunne smides en henkastet bemærkning om loppefundet. Inden skabet nåede til sin formelle præsentation og indtræden i husstanden, ja så kom manden min ind og brokkede sig højlydt over at nu var der f***** nogle som havde sat affald ude i carporten... Så behøvede skabet ligesom ingen nærmere præsentation.

JEG er dog sikker på at skabet bliver super fint med en fin farve og noget tapet. Drømmerierne er at lave et lige så fantastisk børnekøkken til krudtuglen. Camilla ser på fantastisk vis muligheder i gamle møbler og skaber de mest skønne farverige ting. Det er umuligt ikke at blive super inspireret!

2 kommentarer:

  1. Hihi - jeg er også begyndt at snige de ting jeg køber ind sådan lidt efter lidt. Her går det dog stadig ganske uden manden min opdager det :)
    Blir spændende at se det færdige skab!!

    SvarSlet
  2. Godt at høre at jeg ikke er den eneste der opererer med strategisk introduktion af nye elementer til hjemmet... ;o)

    Nu har Ingrid også opdaget skabet - og var klart mere begejstret end faderen. At bedømme ud fra raseri anfaldet, da jeg insisterede på at vi skulle gå ind (og dermed væk fra skabet), så skal hun nok blive glad for det...

    SvarSlet