17.5.10

Røverkøb!


Til nogles ærgelse og til andres begejstring vokser bunkerne med skønt retrostof lystigt her i hjemmet! Dette skønne stof har jeg byttet med Cristina, som gerne skulle få nogle blåtblomstret stof retur.Inde på Malenes blog formidlede hun kontakt til Gitte, som jeg var heldig at købe en masse fint retrostof af til spotpris. Og da jeg i forvejen gjorde storindkøb hos Gitte var hun så sød at sende en hel masse ekstra stof med. Tusind tak! Et par af stofstykkerne aspirerer allerede til at blive nye yndlingsstykker...

Netop fordi jeg har gjort en masse scoops på det seneste, så regner jeg med at lave en give-away i juni, hvor jeg sender lidt af herlighederne videre ud i blogverdenen...

4 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at se stoffet er kommet godt frem, og jeg glæder mig til at se hvad du får ud af det.

  Jeg glæder mig til selv at skulle bruge af det jeg har tilbage, og det skal helt sikkert kombineres med det som jeg får af dig.

  Tusind tak for bytte handelen.

  KH

  Cristina

  SvarSlet
 2. Rigtig fine stoffer :o)

  Det tager tid at samle hele farvepaletten sammen. Jeg "mangler" noget lilla, pink og grønt, så jeg overvejer lidt en change away, for at finde de sidste brikker til en flagranke.

  SvarSlet
 3. Hej Cristina. Hvad der lige bliver kreeret af stoffet ved jeg ikke endnu, men det er i hvert fald rigtig flot stof. Jeg håber at det blåblomstrede stof er nået frem til dig?

  Hej Michelle. Ja, det har også taget en del bytterier her før jeg synes hele farvepaletten var dækket ind til retro-flag-ranken. Men jeg har også været heldig at finde noget rigtig fint stof i hele sengelinned, som andre gerne har villet bytte med. :o)

  SvarSlet
 4. Hej Maiken
  Faldt lige over dette indlæg, da jeg googlede lidt rundt..
  Har du noget af det lilla med hjerter som du vil bytte væk?
  julie_lykke@hotmail.com

  SvarSlet