15.3.13

Påske forberedelser


Der er yderst begrænset hvor mange påske forberedelser der gøres her, da mine hænder og tanker er ualmindelig fulde af at afvikle et job og starte op på et nyt. Men jeg har været ved at introducere Ingrid for gækkebreve klip (selvom vi nu hverken er helt eller halvt færdige), fået plantet forårsblomster ved døren og købt fine pap-æg.

Jeg mindes ikke, at vi før har haft æggejagt i haven, så jeg tror det bliver enormt sjovt at gøre det med pigerne påskedag. Pap-æggene er købt for billige penge i Føtex og skal fyldes med lidt yndlingsslik. Som kontrast til alt det mere grafiske jeg slæber hjem, så synes jeg, at de er enormt fine med deres lidt gammeldags motiver. Agnes synes i hvert fald de er et hit!

Rigtig god weekend. :)

10 kommentarer:

 1. Nyt job? Lyder spændende, selvom det altid er lidt kaotisk at pakke et job ned og åbne et nyt. Held og lykke med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er både spændende og hårdt. Tak. :)

   Slet
 2. Sikke dejlige motiver på æggene, jeg må da vist en tur i Føtex :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er nemlig rigtig søde på en gammeldaws måde. ;)

   Slet
 3. Ohh de æg bruger vi også her hjemme hos os, også selv om mine børne er voksen - man bliver vel aldrig for stor til at få påskeæg ;O)

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det tror jeg absolut heller ikke man bliver for stor til.

   Slet
 4. påsken fylder virkelig heller ikke meget hos os, men sidste år var børnene på æggeløb (jeg havde lavet i perleplader og hængt i haven) og det er vist allerede en tradition.
  Held og lykke med nyt job. Spændende

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes hurtigt hyggelige ting bliver til en tradition. :)

   Er nu allerede startet i ny stilling, så det er derfor her har været lidt stilhed på bloggen, da hverdagen kræver lidt ekstra ressourcer. :)

   Slet