31.3.13

BarselsbesøgNå, men clutchen som jeg fortalte om den anden dag var jo ingen enlig svale, så den anden gav jeg væk til barselsgave til en meget kær veninde, som faktisk også er min kusine (hønen eller ægget?). Jeg havde glædet mig sådan til endelig at møde den lille lækre nyfødte babypige. Jeg faldt selvfølgelig straks i svime over det lille bitte bedårende menneske. For første gang var barselsgaven helt hjemmesyet efter morens ønske og når jeg nu var i lynlås-træning blev det også til en ekstra morgave. Men når man lige har presset en hel baby ud, så har man sgu også fortjent det!

Jeg ved ikke om den skarpsindige kan se, at der allerede er tekniske forbedringer ved lynlåsen i mit andet forsøg? :) Stoffet er igen noget af det fine liberty fra Stine. Ren luksus.

22 kommentarer:

 1. Sikke en fin og personlig barselsgave.. Liberty er altid en vinder! Og åh, de der lækre babyfusser.. Jeg kan godt forstå, at du var solgt (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Liberty er også i min verden altid en vinder. :) Hun var SÅ nuttet den lille babypige. Smelte smelte.

   Slet
 2. Svar
  1. Jeg kunne også godt finde på at give flere hjemmesyede gaver hvis overskuddet er der, og modtageren sætter pris på det. :)

   Slet
 3. Fine gaver, Maiken. Det må have været en meget glad modtager :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var hun også. Jeg er på bestilling faktisk også i gang med et liberty sæt mere på til min kusines baby, men bare i en størrelse større.

   Slet
 4. Hvor er det bare yndigt... Jeg er helt forelsket i det alt sammen!

  SvarSlet
 5. Fine, fine gaver. Og sød tanke med Mor-gave også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke før givet mor-gave, men helt ærlig - enhver kvinde som har født har da absolut fortjent det. :)

   Slet
 6. Sikke en heldig veninde, super lækre sager!!! :)

  SvarSlet
 7. Sikke nogle fine ting!!! også de små strikkede baby-futter :-) En rigtig heldig prinsesse!!

  SvarSlet
  Svar
  1. De bragte også lykke. De små baby futter har jeg dog ikke lavet, men søde er de. :)

   Slet
 8. Skønne gaver de må have bragt glæde.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde de absolut også. Jeg har endda fået et billede af den bedårende sveske, som nu har bukserne på. :)

   Slet
 9. Utrolig lækre sager - som altid :) Hvilket buksemønster bruger du? Nu er jeg jo så småt være ved at få gang i pedalerne... Har faktisk lige købt samme liberty (Phoebe?) som din fine clutch - og nej, ingen lynlåse til mig før om lang tid ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Anita. :D Buksemønstret er fra Hanne Meedoms bog Børnetøj 0-3 år. Det er buksemodel nr. 2, hvor jeg har lavet det teknisk lidt anderledes ved elastiklinning og foden end der står i bogen.

   Det er nemlig Phoebe og det er rigtig fint print. Faktisk har jeg i påsken syet en clutch mere i den blå Pheobe. Hvad skal du sy, hvis det ikke må involvere lynlåse? :)

   PS: Nu starter du jo snart i Lines kælder, og med hendes kyndige hånd ved siden af dig må lynlåse da være no problemos. ;)

   Slet
  2. Det er faktisk allerede i morgen jeg skal starte hos Line, glæder mig :) Hmnn, måske jeg bare skal tage lynlås-tyren ved hornene, og sy mig en lille clutch (jf dit tidligere indlæg om at være nybegynder) Det er jo bare det at første forsøg gerne skulle sidde lige i øjet, you know.
   Jeg faldt for Phoebe'en på Ebay, og tænker at det ender med en sommerkjole til Karla, eller et par små shorts.

   Slet
  3. Ja, selvfølgelig skal den tyr tages ved hornene! Men det er jo også NEMT for mig at sige, når jeg endelig selv har fået gjort det. ;) Jeg har vist også lovet dig et par gode liberty links. Det må jeg lige få taget mig sammen til snart.

   Det bliver da så fedt i morgen. *Her må du godt indsætte en misundelig smiley.* God fornøjelse!

   Slet