9.3.13

Lørdag i glimt


Jeg har luftet min nye fine jakke i dag, og endelig fået taget hul på min brune neglelak, som jeg fik i julegave. Jeg er bedst til gyldne farver, men jeg tror nu også den brune kommer til at vinde indpas. Mine løbesko er blevet luftet i det smukke kolde vejr. Ingrid stener til lillenørd ovenpå vores shoppetur, hvor vi fik hentet min nyindkøbte poster, som er blevet så fint indrammet. Nu mangler vi bare at finde det rigtige sted at hænge det, og slå et søm i væggen.

Agnes har fødselsdag om en måneds tid, så jeg er så småt begyndt at tænke i gaveønsker. Faktisk er jeg lidt blank, da jeg synes vi legemæssigt er dækket ret godt ind. Hun elsker legekøkkenet med alt træmaden, så vi overvejer om et ellers overvældende sortiment skal udvides yderligere. Hvis du har nogle gode gaveidéer til en toårig, så modtages de med kyshånd. :)

Det var vist lidt en blandet landhandel, men er lørdage ikke også det ofte? :)

8 kommentarer:

 1. Den ser ud til at klæde dig godt den jakke, både hvad farve og halsudskæring angår :-) Og så passer den fint til neglelakkens farve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Jeg synes også den er lidt af et scoop. :)

   Slet
 2. Rigtig fin jakke, og virkelig flot neglelak. Ser helt sikkert ud til du har haft en dejlig lørdag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Simone. Neglelakken har også holdt utrolig godt. Måske er det fordi jeg for en sjælden gangs skyld faktisk gav to lag? Det har absolut være en dag af de gode. :)

   Slet
 3. Love the jacket!!

  min 2-årige ELSKER den lup, han fik af farmor til 20 kr i Tiger :)
  Men ellers Bamse og Kylling-hus i træ? Eller`Pippi, de findes det fineste Pippi-legetøj?
  Smølfer måske?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også blevet yndlings. :) Dejligt med lidt gave forslag, tak. :)

   Slet
 4. Svar
  1. Efter flere dage med den på, så er jeg også blevet helt dus med farven. :)

   Slet