18.3.13

Velkommen indenfor
Inspireret af mine ord i går om, at det var sjovt at se andre bloggeres hjem, så har jeg jo meget sjældent selv zoomet lidt ud. Det er der egentlig flere grunde til. Vi har stadig mange indretningsmæssige helligdage, uenighed om hvad vi skal have, og så det faktum at vi virkelig skal have andet og mere kunst på væggene. Sidstnævnte er desværre et af de punkter, hvor vi slet ikke har samme smag. Et fint højt loft betyder også, at vi ikke har nogen opbevaringsplads, så der er også en kedelig tendens til, at der samles ting og sager i hjørnerne (derfor heller ingen tilfældighed at teakskrivebordet i stuen ikke er vist ordentligt frem). For det er bare nogle gange lidt uoverskueligt hele tiden at skulle rydde ud og opfinde nyt opbevaringsplads.

Jeg ved godt, at man indretningsmæssigt nok aldrig bliver færdig - og heldigvis for det - men jeg synes stadig at vores hjem bærer præg af alt for mange år på SU og en efterfølgende gennemgribende udskiftning i møbler. Efterhånden begynder vi dog at nærme os en fælles smag og en række kompromisser, så det er på kunst og pynt siden jeg mest er ved at opgradere.

Når alle disse indvendinger er nævnt, så velkommen indenfor i vores stue (eller i hvert fald det meste af den).... :)

29 kommentarer:

 1. Tak fordi vi må komme med indenfor! Hvor ser det dejlig og lyst ud. Jeg får virkelig en fornemmelse af ro og velvære.

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså bortset fra børnene og rod, så er her absolut roligt. :D

   Slet
 2. Hvor bor I altså bare fint!
  Kh Stine

  SvarSlet
 3. I bor så FINT!!! Dejligt med et kig indenfor, det er så hyggeligt:0) Ha' en dejlig uge. Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også hyggeligt at vise lidt mere. :)

   Slet
 4. Ih spændende at se mere... I bor rigtig fint; lyst og enkelt. Er helt vild med højt til loftet, kigget til køkkenet - og den smukke gyngestol. Kh Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er også rigtig glade for vores hus og synes især at det er skønt med højt loft. :) Gyngestolen var jeg så heldig at arve, og jeg er SÅ glad for den. :)

   Slet
 5. Jeg synes du bor rigtog flot, du er også velkommen til at se hvordan jeg bor i min lejlighed, hvis du har lyst :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helena. Det er altid hyggeligt med et kig indenfor.

   Slet
 6. Jeg synes I bor rigtig fint :)
  Vi har samme problematik omkring hvad der skal på væggene herhjemme - det er ikke let at blive enige.

  Glæder mig også til, at vi forhåbentlig snart kan begynde at skifte ud i "SU møblementet" og købe nogle af de møbler vi virkelig ønsker os :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I virkeligheden er det også noget pjat at bruge SU-undskyldningen, for der er nogle som virkelig formår at indrette sig rigtig fedt med små midler (som fx. Anna Weinrich), men vi har åbenbart hverken været stilsikre eller opfindsomme nok til lavt budget. :)

   Det er SÅ træls at være uenige om vægdeko, men sådan er det vel i nogle forhold?

   Slet
 7. Det ser super dejligt ud Maiken :)

  SvarSlet
 8. Svar
  1. Tak, selvom elegant ikke er det ord som jeg ellers havde tænkt på. :)

   Slet
 9. Hvor ser det bare hyggeligt ud og hvor glæder jeg mig til at vi selv kommer lige så godt på plads, jeg er desværre bare typen der tager et år eller to om at få det som jeg gerne vil have det så det har lange udsigter;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jamen vi er SLET ikke i mål og har så mange hængepartier. Derfor ser der nok også så ensrettet ud, da vi skiftede en del ud på én gang, da det endelig lykkedes os at finde et godt kompromis.

   Slet
 10. Hvor ser det fint ud, Maiken. Gyngestolen er super lækker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er jeg også bare rigtig glad for. :)

   Slet
 11. Eeelsker når bloggere zoomer ud og viser deres hjem! Kender godt det med udskiftning af møbler... det er vi også igennem og især vores belysning halter efter.
  Syntes I har et rigtig flot hjem, der emmer af hygge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det synes jeg jo også er mægtig hyggeligt, men jeg er bare ikke særlig god til det, da jeg ofte synes der er ufærdigt og rodet. :) Vi er også efterhånden ved at have skabt en ramme som vi holder af, men der er stadig mange ønsker på listen. :)

   Slet
 12. Kære Maiken
  Først tusind tak for en super god blog, det er skønt at få lov til at følge med i dine stemningsbilleder. Jeg synes din stue er super lækker og tænkte på, om du mon ville fortælle hvor jeres sofaer er fra, de er vildt fede og har ledt efter pæne lædersofaer længe uden at finde nogen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, hvor er det dejligt at få så søde ord med på vejen. Tak. Vi er helt utrolig glad for vores sofaer og ledte også MEGET længe efter sofaer. De er købt i Boshop, som har butik i Aarhus og vistnok showroom i Kbh. De har i øvrigt nogle virkelig fine møbler. Sofaerne fandt vi via lang tids research på nettet, og jeg har ikke rigtig set nogle lignende. Det er italienske designer sofaer, og kvaliteten er helt fantastisk.

   Du kan se sofaen lige her: http://www.boshop.dk/kelvin-giormani-0186-sorano.html

   Vi købte dog i læderkvalitet 2, da den på billedet er meget smuk, men også meget sart. Når de får behandling som anbefalet holder de utrolig godt. Man kan vist godt høre, at sofaerne uden sammenligning er det, som jeg er gladest for af vores interiør. ;)

   Slet
  2. Hej igen :)

   Tusind tak for svaret. Ej hvor er det en super shop du lige gav videre der, de er simpelthen så fine og tak for rådet mht. læderkvalitet.

   De gladeste hilsner herfra :)

   Slet
  3. Jamen, det var da så lidt. Jeg får også flittigt fif med på vejen gennem bloggeriet, og det er jo det som gør det så hyggeligt og sjovt.

   Ift. læderkvaliteten så blev beslutningen truffet, da Agnes kom til at savle på den første gang vi så sofaerne i butikken. Da vi kom tilbage en måned senere kunne man se en skjold efter det! Ingrid har til gengæld tegnet med kuglepen på vores sofaer OVERALT (det sortnede seriøst for mine øjne da jeg så det) og fordi vi lige havde behandlet sofaerne, så lykkedes det at få ALT væk igen. Ellers var hun seriøst også skrevet ud af arve-testamentet. :D

   Held og lykke med at købe ny sofa - om det bliver denne eller en anden. :)

   Slet