17.3.13

Påskeæg


Det har været rendyrket luksus at smække stængerne op i eftermiddag, og nyde det chokolade fra Konnerup & co. som jeg har fået foræret. Det kan godt være jeg elsker påske, men jeg elsker chokolade endnu mere! Nu har jeg aldrig rigtig lært at spise marcipan (hvad er det egentlig også for en uskik?!), men de små påskeæg fyldt med cremet karamel, ganache og trøffel falder lige i min smag, så dem nyder jeg i fulde drag. 

Efter flere dages tilløb fik jeg også købt Boligmagasinet i dag, så jeg kunne læse boligrapportagen med Betine. Jeg synes altid det er enormt sjovt og spændende med boligrapportager fra bloggere, da detaljerne, de hyggelige hjørner og hjemmet ses i en helhed. Så med et godt magasin i hånden, lækker chokolade inden for rækkevidde, en sovende Agnes og Ingrid på playdate så sænkede stilheden sig over mig - præcis ligesom det nyindkøbte urtethe anbefalede på sin etiket. 

Chokoladen har jeg fået foræret, men meningerne er mine helt egne. I kan læse mere om min reklamepolitik lige her.

3 kommentarer:

 1. Haps, sir jeg bare - både påskeæg og billeder er jo appetitlige og lige til at spise :) Du har da også fortjent både æg og afslapning efter alle dine krea projekter her på det sidste...
  Tak for en rigtig hyggelig snak forleden. Kh Anita

  SvarSlet
 2. Mums altså... De ser virkelig lækre ud de påskeæg :)
  Og det er altså spøjst, det der med at se billeder herhjemme fra sådan "lige pludselig"...
  Jeg håber du fik nydt både chokolade og blad...

  Kh.

  SvarSlet
 3. Ser lækkert ud.... Ang. marcipan så véd du jo godt at det er det bedste jeg ved ;o)
  Hun er da lidt forfløjen hende Ingrid; men det giver dejlig ro, og muligt for jer at lade batterierne op.
  K mor

  SvarSlet