6.4.13

Påske fraklipHer er lidt påske fraklip i kronologisk rækkefølge fra en ellers glimrende påske, hvor vi har hygget max med familie og venner, haft besøg af påskeharen som lagde slikæg i haven, været på ture ud i det blå, kørt tværs gennem landet til påskefrokost og nydt det dejlige vejr. :)

9 kommentarer:

 1. Dejligt ser det ud! Hvor er Ingrid blevet stor - så må Silje være blevet tilsvarende stor, man ser det bare ikke på samme måde som forældre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogle gange er det vist bare ikke til at se skoven for bare træer. :) Jeg begriber heller ikke hvor store de tøser bliver. :)

   Slet
 2. Such pretty pictures! :) xo

  SvarSlet
 3. Sikke nogle dejlige billeder, især de to 'gamle damer' i hoppeborgen - syntes dog den kommende fødselar har fået plaster på (?) Hun har altså bare nogle store smukke øjne den Agnes, og er det en hindbærsnitte jeg aner på et af billederne... Ha en skøn uge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De to gamle damer nød i højeste grad at brænde energi af. Og det giver dejlig fred til forældrene bagefter. ;)

   Agnes har haft plaster i panden i ugevis, da hun blev ved med at kradse hul i et skoldkoppesår, så nu har hun desværre fået et stort grimt ar. Så plasteret hjalp desværre ikke helt.

   Øhem, altså nu har jeg og de øvrige på matriklen en svaghed for hindbærsnitter, så lad mig sige det sådan. Den hindbærsnitte har ikke været en enlig svale på det seneste. ;)

   Slet
 4. Dejlige billeder!
  Opskrift på bollerne?:)

  SvarSlet