5.12.12

Englandstur

 
For at være helt ærlig, så var jeg næsten helt stresset over udsigten til at skulle blive juleklar, samtidigt med at skulle afsted på forlænget weekend i England. Selvom det har været længe planlagt at vi skulle over for at møde vores lille nye nevø, så var vi altså ikke mere forberedte af den grund. Vi har kun haft ambitioner om familiehygge og afslapning - og det lykkedes absolut.
 
Så vi har været på lokalt julemarked med glitterpyntede boder, juletræer og benbjælder. Vi har aktiveret ungerne, så de kunne brænde noget energi af, og nusset. Og så har vi bare suget til os af klassisk engelsk stemning og spist fish&chips til frokost på engelsk pub. Brødrene fik en aftenøl på pubben The Cock (billede 3) - og min 13årige humor synes altså det er vanvittig morsomt! :)
 
Fra at være håbløst bagud, så er det forsømte nogenlunde indhentet. Nu mangler jeg bare at sy pigernes julesokker sammen, som ligger klippet og klar. Men først skal jeg lige have et vemodigt farvel til husmødrene fra Wisteria Lane...
 

4 kommentarer:

 1. Dejlige billeder! Åh kender godt alt det med at være bagud, men det er da nogle dejlige ting I har i vente, Uhm england med jul på, skønt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. England og jul rimer rigtig godt sammen. Næste gang vil jeg dog også gerne ind til et juleklædt London. :)

   Slet
 2. Kagerne er vanvittigt fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, jeg kiggede også så længe på dem at det nærmest var pinligt (og tog billeder for den sags skyld). Vi smagte desværre ikke på dem, da vi smuttede på café i stedet for at købe kage med hjem... Jeg synes at de stilmæssigt minder rigtig meget om det Julia Hausfrau laver. :)

   Slet