16.7.11

Krea to-do


Anne har for et stykke tid siden udfordret mig til at vise min to-do-liste frem, men jeg hopper let og elegant over alle de kedelige praktiske punkter og oprydning i gemmerne, så jeg omdøber det til min krea to-do liste.

Here it comes...
Færdiggøre rygsæk til Pontus
Færdiggøre dukketøj (bukser og pyjamas)
Sy kjole til Ingrid af det nye liberty stof
Sy etagenederdel til Ingrid
Beklæde "netto-æsker" til krearummet
Viskestykker til Ingrid legekøkken ala Karen
Sommerdragt med smock til Agnes
Sy dug
Flere puder i grafisk look? (som her eller her)
Billeder i rammer
Isyning af diverse knapper
Blog make-over
Et hav af babybukser til venners børn

Og med min lange reaktionstid siden Anne udfordrede mig har jeg faktisk nået at strege et par kreative hængepartier som fødselsdagsflagranken og en af netto-æskerne.

Synes faktisk hele tiden der sniger sig flere punkter på listen, men det vigtigste punkt er faktisk en makeover til stuen, da jeg har kommet til at sælge vores sofa til min søster og vi derfor har en wannabe sofa en af boksmadras i stuen pt. Det fungerer, men über smart er det altså ikke. Et af de andre større punkter er faktisk vedrørende bloggen, men mere om det senere...

Bum bum, hvem skal jeg mon sende udfordringen videre til? Jeg tror det bliver Anne, som altid har gang i spændende kreationer, og Maria, som er ny udi bloggeriet men har flere ting i støbeskeen...

6 kommentarer:

 1. Hihi.. .lidt af en latenstid, hva ;)
  Men skægt at se din liste og der er godt nok mange ting jeg glæder mig til at se!!
  Kh

  SvarSlet
 2. Huhuuu.. God liste Maiken! Vil glæde mig til at se mange af de gode projekter :-)
  .. Tror i øvrigt, jeg vil lave en update på min krea-to do ;-)

  SvarSlet
 3. Evil! Altså, udfordringen accepteret!

  Men stadig; EVIL!

  Det er garanteret bare fordi, du er lige så træt af min sofa som jeg er. Og fordi du ved, jeg rejser langt væk meget snart og længe... ;-)

  Men god liste! ... Betyder det, at E! kan forvente et par bukser? *Plage-plage*? Hehe!

  SvarSlet
 4. Kære Maiken
  Jeg har været så fræk at give dig en award (du kan lige tjække min blog på http://metunda-universe.blogspot.com/, så kan du se det under award opslaget. Det er vel min hurtigt måde at sige tak for dine gode indslag på Kreakuller og Krudtuglen. Du er den eneste der får en award fra mig, men til gengæld så mener jeg virkelig du fortjener den.
  Kan du have en dejlig sommer
  Kærlig hilsen Mette

  SvarSlet
 5. Anne - Haha, that's me! Skulle jo linke til en hel masse ting, så jeg udskød lige udfordringen lidt til en stund med ro. ;)

  Louise - Lyder spændende. Synes det nærmere er en kunst at begrænse sig, men med min reaktionstid (jf Anne) så skal I nok ikke forvente jeg kommer til enden af listen med det samme. ;)

  Maria - Fnis, så skal man passe på med at fortælle man har mere i ærmet. Og nej, det var såmænd ikke med henvisning til dit evighedsprojekt sofaen (pas på med ikke at invitere Laura derefter!)... ;) Vil ikke udelukke at E kunne blive udstyret med et par bukser. :)

  Mette - Tusind tak for de søde ord her og på din blog. Bliver helt rørt her bag skærmen. Tak. Også en rigtig god sommer til dig. :)

  SvarSlet
 6. Uh en kreativ udfordring!? Den tror jeg da godt jeg kan hapse nu:)

  SvarSlet