2.7.11

Æske


Lidt har også ret! Så jeg har haft en krea-hyggestund med min veninde den anden dag, hvor vi klippeklistrede lidt, sniksnakkede en masse, drak the og spiste lækre sandwich'es. Mine "netto-æskerne" har længe været på to-do-listen for at blive beklædt. Nu mangler jeg bare tre mere...

Min oprindelige plan, da jeg indkøbte æskerne for et års tid siden var at pynte den med en ugle fra Andrea Larsson ligesom Shina, men jeg er ved at være mættet af ugler, så jeg synes faktisk den fungerer fint i sin enkelthed? (Og så fik jeg aldrig købt AL papiret)

Ses vi til blogtræffet i morgen? Jeg glæder mig...

12 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet flot, Maiken - og sikken en masse lækkert bånd!

  Jeg glæder mig til at se dig i morgen! Det bliver hyggeligt :-)

  SvarSlet
 2. Ja det enkle look er flot og du bliver hellere ikke lige træt af det. Vi ses i morgen - glæder mig :-)

  SvarSlet
 3. Det var godt, du fandt tiden! Indersiden ser super skarp ud, det kan ellers godt være svært, synes jeg. Jeg har også fået en overdosis ugler, men lige præcis Andrea Larssons er jeg nu stadig vild med på æsker.

  SvarSlet
 4. Du giver mig dårlig samvittighed - jeg har 2 stående i skabet og de kigger på mig hver gang jeg åbner lågen... Din æske er blevet fin. Jeg fandt aldrig ugle-fetish'en, og nu hænger ugler mig langt ud af halsen fordi de er über alles.

  SvarSlet
 5. Jeg synes æsken er fin som den er. Og så er det en god detalje med neon snoren.

  SvarSlet
 6. Både æske og indhold er rigtigt fint!

  SvarSlet
 7. den er rigtig flot i sin enkelthed :)

  SvarSlet
 8. Virkelig fin..:) Jeg er vild med de enkle og rolige look.. Mine æsker står og venter i værkstedet - de er på sommerens to-do.. en god måde at få lidt nyt ind..:)
  Kh Anne

  SvarSlet
 9. Hej Maiken!
  Tak for i går, det var hyggeligt at se dig igen og lille Agnes :) Jeg håber turen hjem gik godt.
  Æsken er blevet så flot, jeg har aldrig kunnet få papiret til at sidde så flot. Brugte du limstift eller tapetklister?
  Kh Mette

  SvarSlet
 10. Louise - Tak. Hvor var det hyggeligt at ses igen i søndags. :)

  Mette - Ja, det er nok mindre modepræget og det er jo egentlig ret fint. Ærgerligt at vi alligevel ikke sås i søndags. Håber der kommer et andet tidspunkt?

  Ida - jeg tog også kun én side af gangen, så det hjalp nok med at styre papiret. Har det på præcis samme måde med uglerne...

  Michelle - Haha, godt jeg ikke er den eneste der skal tage godt et års tilløb for at få det gjort. Mangler dog tre mere. Mon der går et år mellem hver æske? :D

  Anne - Tak. Ja, bånd har jeg vist rigeligt af! ;)

  Line - Tak. :)

  Anne - Tak tak. De sidste tre er også på min to-do... Rigtig ærgerligt du ikke kom søndag. Ville gerne have mødt dig, og havde faktisk noget lilla liberty pepper med til blogtræffet, som jeg ville høre om du var interesseret i at købe billigt.

  Mette - Det var super hyggeligt at ses! Har også fået øvet hækleriet i aftes, så dit fine etui kan blive brugt. :) Jeg har købt en tube decolim i kvickly, hvor jeg bare pensler limen på papiret. Det gik ret godt og der kom kun ujævnheder på en enkelt side af æsken.

  SvarSlet
 11. Tror mit hjerte bankede en ekstra gang da jeg så at kassen var fyldt med de skønneste bånd.... MUMS

  SvarSlet
 12. Sara - Det er helt klart også en af mine yndlingsting. Desværre er mange af stykkerne ikke så lange, da jeg indkøbte en del til at lave hårspænder af. :)

  SvarSlet