11.7.11

Hip hip hurra!


Ikke at der er nogen som har fødselsdag herhjemme eller der er nogen særlig lejlighed til at flage. Bortset fra at jeg efter et års tilløb (siden jeg byttede mig til stoffet af Ditte) har fået færdiggjort flagranken. Men nu er vi til gengæld også parat til kommende fødselsdage, anden festivas eller bare har lyst til at flage når solen skinner...

16 kommentarer:

 1. Det er da også bedst at få lavet tingene, når man ikke skal bruge dem, for så bliver man ikke presset :o) Hvor er den bare fin. Elsker flagranker :o)

  SvarSlet
 2. Synes den er blevet rigtig fin - tror faktisk at jeg vil snuppe ide'en

  SvarSlet
 3. Rigtig flot - sådan en kunne jeg også godt finde på at sy :-)

  SvarSlet
 4. Ei Maiken, hvor er den fin. Virkelig virkelig fin! Sådan kunne jeg virkelig også godt tænke mig, til når vi skal igennem hele fødselsdagsrækken igen ;-) Jeg må nok bare i gang ;-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det en fin flagranke... så pyt da med at den har været længe undervejs.
  Gad godt jeg havde sy-evner, men jeg må nøjes med at beundre det i andre laver.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 6. Den er bare fin og festlig.

  SvarSlet
 7. Nej... Hvor er den flot.
  Jeg er ellers ikke så vild med flagranker, men den her er bare sød. Jeg kan godt lide at den enkel i rød og hvid.

  SvarSlet
 8. Tak tak. Har faktisk et par stykker mere i støbeskeen...

  Glæder mig til at se den oppe ved festlige lejligheder. Synes også det gør sig godt at det er forskelligt stof, som er brugt.

  Lige et hurtigt tip. Køb riiiigeligt med hvid kantbånd til at lave flagranken, for der går markant mere end man skulle tro. Vil mene at jeg har brugt næsten tre pakker af fem meter!

  SvarSlet
 9. Hvor fin.. Min svigermor har også syet massevis af disse, og heldigvis har vi også fået en. Det er sådan en god tradition, at de altid er oppe, når man er til fødselsdag i den halvdel af familien.

  SvarSlet
 10. Har du en "opskrift" på hvordan man syger sådanne flagranker når man nu ikke er en sy-nørd?

  SvarSlet
 11. Christina - Er også rigtig glad for at jeg fik syet den og tror nemlig også det er en rigtig god gaveidé, som man kan bruge igen og igen. Lyder som en hyggelig tradition i har med det. :)

  Deirdre-Ann - Jeg skal gerne lige måle stykkerne efter og eventuelt lave en DIY for jeg har planer om at lave to mere. Du behøver heller ikke være en synørd for at lave den. Så avanceret er det heller ikke. Det tager blot lidt tid. Det mest komplicerede er såmænd nok at montere flagene på kantbåndet...

  SvarSlet
 12. Hej hvor store er flagene?. Hilsen Tina

  SvarSlet