31.7.11

Ferie stimmung


Netop hjemvendt fra vestkysten. Vores danmarksferie debut gik fremragende trods svingende vejr. Ingrid havde en fest med masser af missekatteis, badeland, afprøvning af futtog, hestevognstur, badning, sandskultur udstilling, drageflyvning, sejltur og så videre. Agnes var såmænd tilfreds bare der var mad indenfor rækkevidde og noget opmærksomhed. Og vi hyggede os altså også mægtigt, særligt da solen brød frem og det luftige sommertøj kom på...

Indrømmet, de sydlige breddegrader vil helt sikkert trække i mig næste sommer (eller inden da), men det her var altså også ret godt! 

8 kommentarer:

 1. Danmark kan sagtens være er dejligt sted at bruge sin ferie! Men det er nu engang sjovest i godt vejr. Lyder til at have været en dejlig ferie - Ingrid ser topfornøjet ud på det billede af hende på stranden med bøllehat på!

  SvarSlet
 2. Danmark er nu også et dejligt sted:) Velkommen hjem igen - det er godt at ha' dig tilbage!

  SvarSlet
 3. Ja Danmark er altså et skønt sted at holde ferie (men det er sydlige himmelstrøg også:-))

  SvarSlet
 4. Vi har også holdt ferie her hjemme, og vi har da ikke været lige heldige med vejret. Men de sidste par dage har nu været skønne.

  SvarSlet
 5. Hej Maiken.
  Skønne billede og godt at høre i har haft en god ferie, nogle af billederne ligner mine, det kunne da have været skørt hvis man havde mødtes ;o)
  KH Mette

  SvarSlet
 6. Sikke nogle dejlige feriebilleder! Ferie i DK er nu dejligt når vejret er godt :)

  SvarSlet
 7. Ida - hun var altså også topfornøjet og sang hele tiden på ferien.:)

  Anne - tak og ILM. Glæder mig til næste uge.:)

  Christina - Enig!

  Malene - Ja, der er desværre ingen sommervejrs garanti i dk.

  Mette - Ehj, hvor sjovt. Det kan jeg da godt se. Vi boede i feriehus i Søndervig nede ved vandet lige der hvor man går ned til stranden. Men jeg så dig nu ikke.:-)

  SvarSlet
 8. Trine - Der var altså også overraskende smukt på de kanter.:)

  SvarSlet