19.7.11

Regnvejrshygge


Når nu sommervejret ikke emmer af sol og varme, så kunsten vel at finde på aktiviteter som er sjove selvom det regner. At trække i gummistøvler og regntøj, fodre skrupsultne ænder, lege i lianer og plukke vilde hindbær må vist være i den kategori. Ingrid og jeg hyggede os i hvert fald gevaldigt!

I dag har vi kigget på elefanter og giraffer, spist chokolade småkager og drukket the på savannen og stået i ly for de hurtige regnbyger...

Note to self: Tag kun frisk brød med til ænderne. Ingrid spiser lige så meget som dem...

5 kommentarer:

 1. Det ser super hyggeligt ud!
  Heldige ænder, og heldige Ingrid og Mor, som forstår at hygge udendørs trods vejret. :-)

  Kh. Tine – detbedstejegved.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvor ser det dejligt hyggeligt ud..:)
  Det er lige med at finde på aktiviteter til de små krudtugler.. Heldigvis har vi et barn, der elsker udelivet uanset vejret - så er det bare moren, der piver over endeløse dage med regn..;)
  Kan du forresten give lidt tips til Ålborg-byen..?:) Udover Blå Fugl, som jeg godt kender.. Tror jeg slæber Karoline med på tur en af dagene - vi ferierer på mine forældres landsted ved Hobro - og ingen af os kan hjælpe med at lægge gulv eller loft pt..;)
  Knus

  SvarSlet
 3. Haha, fin note to self!!
  Men det er da bare en perfekt måde at udnytte vejret og naturen på. Det ser godt nok lækkert ud!!

  SvarSlet
 4. Kisser - De var i hvert fald vældige sultne!

  Tine - Det er også en kunst at piske sig ud i regnvejret når nu man mest har lyst til indendørs hygge i ly. ;)

  Anne - Jeg skriver lige en mail med idéer. :) Faktisk var det vist fordi jeg så et blogindlæg hos dig hvor I traskede afsted i regnvejret at jeg tænkte det også var for dårligt at vi ikke bare selv trak regntøj og gummistøvler på når der er regnvejr. Børn synes jo vandpytter er fantastiske at hoppe i...

  Anne - Hun guffede max igennem! Søen er en gammel grusgrav som ligger midt i byen. En rigtig fin måde at der er et åndehul med grønt. :)

  SvarSlet