13.4.11

Puder #2


Efter at de andre puder er flyttet ind i stuen trængte dem på kontoret til en opgradering (ligesom det øvrige kontor - host!), så jeg fik syet et par stykker i weekenden. Jeg er ret begejstret for det grafiske look og regner med at lave et par patchwork puder i trekanter dertil...

13 kommentarer:

 1. Super fine puder. Hvor køber du selve puderne?

  SvarSlet
 2. Michelle - Tak. De her puder er bare billige aflange hovedpuder fra IKEA, som har rigtig god fylde. Jysk har også nogle gange haft gode billige fyldige hovedpuder, men ellers i Stof&Stil. :)

  SvarSlet
 3. Åh så fine. Så må du jo bo i nærheden af den eneste IKEA i dette land, hvor den fine metervare kan opdrives. Jeg smask forelskede mig i det med trekanterne efter at have set det i et blad og var på jagt efter mange meter i både Århus og Aalborg, men de forhandler det slet ikke.

  SvarSlet
 4. Malene - Det med trekanterne ledte jeg også rigtig meget efter, så det var fedt da jeg opdagede dette print. Mener det er et nyt mønster? Jeg har såmænd købt det i IKEA Aalborg for en uge siden, men der var ikke så meget tilbage. Så afsted med dig. :)

  Overvejede seriøst at købe til en dug også, men blev bare i tvivl om hvorvidt det ville blive for heftigt?

  SvarSlet
 5. Ja afsted med mig! Det kan kun gå for langsomt ;)

  SvarSlet
 6. Malene - Skulle de mirakuløst have det med trekanterne så må du altså give et seriøst prej. Vil rigtig gerne have en dug i det. :)

  SvarSlet
 7. Så fine puder Maiken!
  Vi har dem også i sofaen i stuen, mener jeg køte stoffet for 2 (?) år siden, så tror at det er en del af deres faste sortiment?

  SvarSlet
 8. Åhh ikea.. :)
  Fine, fine puder!!

  SvarSlet
 9. Det lover jeg, men jeg tror det næppe.

  SvarSlet
 10. Rigtig fint print! Må vist også snart en tur i IKEA

  SvarSlet
 11. Stine - Pudsigt, for jeg har ikke før lagt mærke til det fine print?

  Anne - Nyder også at der er kommet en IKEA indenfor 10 km radius! Og tak. :)

  Malene - Nej, det vil nok være for optimistisk. Hvad vil du gerne bruge stoffet til?

  Majken - Nemlig. IKEA er også yderst vanedannende... :)

  SvarSlet
 12. Wauw de er fine! Super fint print:)

  SvarSlet
 13. Anne - Tak! Og det fede er, at de i modsætning til harlekinspuderne var vildt nemme og hurtige at sy, fordi printet står så fint alene. :)

  SvarSlet