13.4.11

Kanelsnegle og tidsfordriv


Dagens tidsfordriv fire dage over termin (ok, nu begynder jeg vist at lyde utålmodig...) har været at bage en kæmpe bunke kanelsnegle, og spise flere end jeg burde. Men de er altså også goé og fra en af mine yndlingskogebøger...

Fryseren blev fyldt til bristepunktet med kage og kanelsnegle, da jeg ventede på Ingrid. Faktisk har jeg ikke bagt kanelsnegle siden den gang, så det er jo næsten helt nostalgisk!

11 kommentarer:

 1. Jeg har godt nok hørt, at ventetiden op til og efter termin kan være helt uudholdelig... Kanelsnegle lyder, for mig, som en yderst fornuftig måde at bruge ventetiden på!
  Håber snart du kan få udløst spændingen.

  SvarSlet
 2. Held og lykke når tiden endelig kommer:-).. Jeg skyder på fredag (og jeg er altså ret god til at gætte!!)

  SvarSlet
 3. Ida - Jeg gik 15 dage over tid med Ingrid, så det er faktisk først nu utålmodigheden er ved at snige sig ind på mig. Men måske medst fordi at omgivelserne er utålmodige på vores vegne. Bare det selv gider gå i gang, så er jeg tilfreds. :) Indtil da er kanelsnegle den perfekte måde at fordrive tiden på. :)

  Christina - Fredag kunne være dejligt, så jeg satser på at du er go' til gætterier. ;)

  SvarSlet
 4. Mums...sådan nogen må jeg vist også snart bage. Pøj, pøj med det forestående...Håber du kan fordrive ventetiden med en masse hyggeligt (samtidig med at du spiser en kanelsnegl eller to:))

  SvarSlet
 5. Jeg satser på idag, men ellers så savner jeg altså personligt min mave af og til, så du kan jo altid bruge lidt ekstra tid på at nyde den:)

  SvarSlet
 6. Meget god form for tidsfordriv...

  SvarSlet
 7. Måske er det så netop kanelsnegle der skal til at sætte gang i fødslen? Mon så ikke du føder 40+7 denne gang, hvis du skal holde dig til statistikkerne :)

  SvarSlet
 8. Ej... Hold nu op hvor ser det lækkert ud... MUMS :0).

  SvarSlet
 9. Kanelsnegle hitter altid. :)

  Tine - nu har jeg jo fået "overtid" begge gange, så jeg tror ikke jeg kommer til at savne maven nævneværdigt. ;)

  SvarSlet
 10. Hvor ser de skønne og lækre ud. Får helt bestemt lyst til at bage kanelsnegle imorgen..

  Kender alt til uudholdelige ventetid, jeg gik selv alle 14 dage over tid og var en tikkende bombe til sidst - på alle måder :o)
  Håber for alt i verden for dig, at du snart får udløst spændingen.

  SvarSlet