7.2.11

Er jeg efterhånden den eneste...?


...som ikke kan komme med på det mest fantastiske forårsmarked...?Ehj, hvor gad jeg bare godt! Helst ville jeg have haft egne ting med på markedet og girly-hygget på lejrskolen, men næst bedst bare deltage i markedet. Med alle de fantastiske kreationer som spirer op rundt om i blogland, boblende idéer, sneak-peeks der vises frem, netværk som blomstrer, ja så bliver lysten bestemt ikke mindre! Men med termin den 9. april er jeg desværre nødt til at være realistisk (hvilket bestemt ikke er min stærke side!) og indse, at det bare ikke bliver i denne omgang - uanset hvor gerne jeg gerne ville. Øv. Inspirationen vil jeg dog suge til mig uanset hvad...

For at strø lidt mere malurt i bægeret så er der bare alt for meget arbejde at nå de næste par uger inden barsel starter, så kreaoverskudet er bare på lavpunktet. Lidt rystet er det gået op for mig hvor længe det faktisk er siden jeg sidst har fremvist en lækker færdig kreation her på bloggen. Starten af januar, suk! Jeg trænger efterhånden kraftigt til at få nogle energigivende kreative fix. Må vist hellere tage øv-hatten af for i aften og få lavet lidt mere arbejde til i morgen. Tsk tsk.

PS: Bær lige over med mine hjertesuk og kreaklynk... Der bliver helt sikkert taget revanche ganske snart!

9 kommentarer:

 1. Nej jeg kommer heller ikke med :)... hvis det er til nogen trøst. Det køre også op og ned med det kreative herhjemme, sådan er det meget i perioder:)

  SvarSlet
 2. Jeg må desværre også melde pas denne gang, men satser så på, at det bliver en kæmpe succes i det nye lokale, så der bliver julemarked igen:-)

  SvarSlet
 3. og jeg kommer ikke engang forbi selv om det næsten er nede om hjørnet, Har termin blot sådan ca en uges tid før...

  SvarSlet
 4. Trøst er det jo nok ikke, menjeg kan heller ikke komme, ikke engang på et lille kig tror jeg at jeg kan nå, ikke når man har en far der fylder rundt den weekend, så er man jo nød til at fejre ham.

  SvarSlet
 5. Du er bestemt ikke den eneste - Kram til os;o)

  SvarSlet
 6. Jeg kommer desværre heller ikke - øv.

  næste gang ... ik!

  Mette

  SvarSlet
 7. Jeg kan sagtnes følge dig, Maiken. Din ærgrelse over ikke at kunne deltage - denne gang. Husk på, at det kun er denne gang. Måske du, og lille ny, allerede er klar til at komme med på picnic i Århus til sommer :-)
  Kh Louise

  SvarSlet
 8. Trods alt er det skønt at læse jeg ikke er den eneste med et lille kreativt hjertesuk.... ;o)

  I mellemtiden vil jeg vælge at droppe ærgelsen og svælge mig i masser af kreativ inspiration!

  SvarSlet
 9. Louise - I know! Til gengæld er jeg helt klar på blogpicnic. Ses vi? :o)

  SvarSlet