8.2.11

Sættekasse


Så fik jeg givet mig selv et kreativt spark bagi og har i aften fået lavet en sættekasse til Ingrids værelse. Den første af slagsen, men vel og mærke ikke den sidste. Både fordi det faktisk var ret hyggeligt, men også fordi der står et lille sættekasse-hus venter på en make-over...

Dejligt at klippe-klistre lidt, og jeg tror den unge madamme vil synes den er fin!

12 kommentarer:

 1. Rigtig fin Maiken..:) lækre farver.. Jeg har også lige købt et par ekstra små som skal have en tur..:) Rigtig hyggeligt arbejde..

  SvarSlet
 2. Heldige Ingrid.

  Glædelig tirsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Godt med sådan et krea-spark - Det bliver man sgu så glad af!

  SvarSlet
 4. hvor er det flot! Det bliver hun helt sikkert glad for. He he, jeg har også været igang med sættekasser i dag, og har lige lagt billeder ind, så kig forbi. Jeg kan se at du også er vild med Rie Elise Larsen papiret :D

  SvarSlet
 5. Anne - Tak. Det tog også længest tid at beslutte mig for papiret. Faktisk fik jeg denne i Netto til spotpris af 25 kroner - malet og det hele. Nemmere og billigere bliver det vist ikke!

  Kisser - Er også spændt på at hun ser den. :)

  Ida - Nemlig!

  Mette - Tror næsten hele blogland har mindst en sættekasse efterhånden. Vil lige smutte omkring bloggen for at se din... :o)

  SvarSlet
 6. Det var godt nok billigt! Og hvor er den fin:) Hende Ingrid er en heldig en:)

  SvarSlet
 7. Anne - Ja, rørende billigt! Tror faktisk jeg fik den til halv pris, da jeg læste inde hos Mette Kathrine at hun havde givet det dobbelte for den. Lidt mærkeligt at jeg faktisk slet ikke havde set den i kataloget, og jeg plejer straks at spotte kreatingene...

  Og tak. :o)

  SvarSlet
 8. Super fin sættekasse. Jeg er sikker på at Ingrid nok skal blive glad for den ;)

  SvarSlet
 9. Jeg har købt en (umalet) for nogen uger siden til 50 kr i Netto og da jeg var der i dag havde de dem stadig til samme pris, så det er vist noget af et scoop du har gjort dig i DIN Netto:)
  Ku godt forestille mig at valg-af-papir-processen var det der tog længst tid, men fin er den i hvert fald blevet. Er sikker på Ingrid synes det samme!

  SvarSlet
 10. Så utrolig fin den ble :) Tapetet med de brun/gule trærne er bare så herlig.

  Marit

  SvarSlet
 11. Den er rigtig fin, jeg vil også gerne lave en, men ved simpelthen ikke hvor jeg skal hænge den henne :S

  SvarSlet
 12. Tak! Ingrid synes den var fin og har allerede taget den i brug. Nu skal vi bare finde ud af hvor den skal hænge...

  Malene - Ærgrer mig også over at jeg ikke fik købt et par stykker mere, når det var til den pris, da det jo ville have været en perfekt gave til de små fætre og kusiner.

  Line - Ja, det er altså også næste udfordring her. :o)

  SvarSlet