2.2.11

Græsenke

Billedet er fra Karstens drengetur i 2009

Ingrid og jeg er blevet alene på skansen et par dage, da Karsten i dag er taget på drengetur til Alperne for at stå på ski. Ikke at rønnebærerne er sure, for det er de på igen måde, men jeg gad godt det var mig. Men med baby stærkt voksende i maven er det ikke lige aktuelt. Og så har vi altid nydt hver vores små lommer af frihed og alenetid, så vi energifyldte kan vende tilbage til hverdagen...

Ikke kun Karsten, men også kameraet vil være stærkt savnet (førstnævnte dog markant mere end sidstnævnte!) . Jeg kunne dog fornemme, at argumenter om billeder til bloggen ikke ville vinde over at tage billeder på skiferien, så den lod jeg ligesom ligge...

Så nu glæder vi os til at kameraet, og ikke mindst Karsten (!), kommer hjem natten til søndag...

5 kommentarer:

 1. Hæ, måske ville jeg savne kameraet mest lige nu ;)
  Det er ellers et imponerende skibillede det der.
  Håber I får nydt pigetiden alene imens og lader op på den konto!

  Kh

  SvarSlet
 2. Uh ha.. har lige prøvet det samme, dog med to piger hjemme og i næsten 2 uger - mine rønnebær var vist lidt sure til sidst.. ;-)
  Dejligt at du nyder det, det er super når der er plads til den slags i et forhold.
  Har forresten sendt dig en Award - så kan du da lege med/ og blogge om det imens du mangler kameraet ;-)

  Kram B

  SvarSlet
 3. Anne - Næst efter Karsten og kamera er det vist mørk chokolade jeg faktisk savner mest lige nu. Hmm... Vi tager stærk tøse-revanche ved at gøre noget så ueksotisk som take-away mad og tage hjem til bedstemor & bedstefar i weekenden. ;o)

  Barbara - Uh, to uger! Så tror jeg altså også mine rønnebær vil smage lidt bittert til sidst. Prøvede det da Ingrid var helt lille, og det er altså lang tid. Og tak for award, den vil jeg helt sikkert sende videre mens jeg er kamerafri. :o)

  SvarSlet
 4. Kender det kun alt for godt med at være græsenke , her er det dog mandens arbejdstider der gør at jeg ofte er "enlig" mor - hvilket jeg har det ganske fint med.

  Med baby i maven er det nok bedst kun et misunde en skifere - næste år kan du jo tage revance ;)

  SvarSlet
 5. Åh, jeg tager såmænd revanche når min barsel begynder for så skal jeg på et par dages girly hirly tur for at besøge veninder... ;o)

  Alenetid synes jeg faktisk også er helt fint. Bare det ikke er alt for lang tid af gangen.

  SvarSlet