3.2.11

WTF...?!

Sidder lige nu lidt målløs over en spøjs ting...! Jeg kiggede i aftes på blogstatistikken og kunne se at noget af trafikken de sidste par dage kom fra nogle mærkelige links. Og nu hvor jeg er et nysgerrigt menneske klikkede jeg på de links og kom ind på...Jeg kan ikke rigtigt spore oprindelsen af billedet, så det må vist bare være www...

...en hjemmeside der hed Adult Friend Finder, hvor der nedenunder stod Hook up with Hot Members looking for Sex near Ålborg! ØH, mig bekendt er der altså ikke meget på min blog der naturligt ville vise i den retning?!

Nå, det må vist blive dagens grin. Og mon ikke dem der har været omkring min blog derfra er blevet en kende skuffet....?
.

13 kommentarer:

 1. Nu er jeg efterhånden nysgerrig. Hvor finder i de statistikker hende? Eller er det noget i har installeret selv? Jeg har læst det flere steder, men kan ikke rigtig finde ud af det.

  Så nu blev det lige dig det gik ud over ;)

  SvarSlet
 2. Hej Cecilie - Man kan sikkert en hel masse forkromet (hvilket jeg heller ikke kan finde ud af), men du kan gå ind i dit betjeningspanel og under Status kan du se hvilke blogs trafikken kommer fra, geografi, hvor mange besøgende på indlæg mv. Som jeg skrev, så er jeg tilpas nysgerrig, så jeg kigger jævnligt for at følge lidt med. :o)

  Giver det mening? Ellers skriver du bare igen. Jeg er bestemt ikke særlig teknisk blogmæssigt kyndig, men lidt har også ret. ;o)

  SvarSlet
 3. HA Ha, fedt :) Helt klart dagens grin!

  SvarSlet
 4. Mejse - Nemlig! Og det mest mystiske er, at der har været mange inde forbi et oldgammelt indlæg om en smuk regnbue. Er der et eller andet slang over regnbue som jeg bare slet ikke fatter?!

  SvarSlet
 5. Ja, jeg er også lidt nysgerrig, og har også henvisninger fra den slags sider !? Den ene dag var der 4 eller sådan, totalt mærkeligt!

  SvarSlet
 6. Det samme problem har jeg! Der har bare være 16 inde fra Adult friend finder og kigge på min blog. Jeg kan dog ikke se hvilke indlæg de har været inde på, men måske har det noget med mit navn "enjoy...." hmm! Ved ikke om det er noget spam halløjsa man skal tage alvorligt. Jeg håber i hvertfald ikke at jeg ligger inde på deres side med billeder fra min blog.

  SvarSlet
 7. Hmmm. Ja, det var da dagens grin. Hmmmm på den lidt skumle måde. Nå, ja...men det kan vi jo så tænke lidt videre over! I øvrigt tak for din søde hilsen på min blog mht. BoligLIV-artiklen:-)

  SvarSlet
 8. ha ha ha, hvor er det sjovt!!

  SvarSlet
 9. Man kan hurtigt dukke op de mærkeligste steder, når bare der er to ord på hele bloggen, der kan sættes mærkeligt sammen. Hvis du vil se mere detaljeret statistik kan jeg anbefale det gratis program Statcounter.com. Det er easy-peasy at installere og virkelig brugbart. Og fik jeg nævnt gratis? Man kan skjule det, så man ikke flasher sin statistik på siden. Med mindre man er til den slags:)

  KH
  Lis

  SvarSlet
 10. Anne - Pudsigt. Jeg havde 29! Alle er mere end velkomne, men jeg undrer mig bare?

  Line - Haha, ja man skal passe på med at "nyde" noget... Jeg har bare studset over at der var så mange hits til et gammelt og halvkedeligt indlæg, men om trafikken kommer fra hjemmesiden ved jeg ikke?

  Sidsel og Anne - Måtte altså også grine af det!!

  Lis - Det kan godt være jeg skal please mit statistik nørdegen og prøve statcounter? Bare sådan for nysgerrighedens skyld - ikke for at vise det... :o)

  SvarSlet
 11. ha ha ha ja med mindre man tænder på kreative evner, så er der nok ikke meget at komme efter på sådan en kreablog :D

  SvarSlet
 12. Hvor skræmmende... Og hvad sker der så nu, hvor du rent faktisk har skrevet den sætning i et blogindlæg? Måske du kan forvente at få endnu flere af den slags besøg

  SvarSlet
 13. Mette Kathrine - Hahaha, ja jeg gad godt kigge dem over skuldrene og se deres skuffede ansigter når min blog toner frem! ;o)

  Herdagsmaden - Ja, det har jeg også tænkt på! Men nevermind, jeg synes stadig det er super morsomt så længe mine billeder ikke bliver brugt i forkert kontekst... ;o)

  SvarSlet